Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default Pli Jade...image backup

    salutare...

    am vazut ca a aparut o noua versiune de PLi Jade si as dori sa fac update image la DM, intrebarea este:

    Exista vreo posibilitate sa fac un backup care sa includa si pozitia satelitilor memorati

    Folosesc, dupa cum cred ca v-ati dat seama, un motor HH si e destula pierdere de timp sa stai sa rememorezi fiecare pozitie in parte dupa ce instalez imaginea.

    astept sugestii, multumesc!
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai simplu foloseste programul OPENDBEDIT si salvezi lista de canale. Programul este foarte bun, te ajuta sa si aranjezi programele din PC, sa le stergi si e si foarte usor de folosit.

    http://www.dreambox.it/download.php?...Bedit%20v3.0.6

    Descarca-l de aici.
    Last edited by ionut_m_bv; 25th March 2009 at 19:19.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    cel mai simplu foloseste programul OPENDBEDIT si salvezi lista de canale. Programul este foarte bun, te ajuta sa si aranjezi programele din PC, sa le stergi si e si foarte usor de folosit.

    http://www.dreambox.it/download.php?...Bedit%20v3.0.6

    Descarca-l de aici.
    stiu programul, il folosesc de cand am dream-ul..insa intrebarea era alta...

    nu setting-urile ma intereseaza sa le salvez ci pozitiile satelitilor, cele cautate manual din telecomanda si salvate...

    eram interesat de acest lucru pentru ca nu am antena reglata perfect sa pot introduce doar coordonatele USALS (lat si long).

    dar se pare ca nu se poate!
    mersi de [email protected]!
    Last edited by multimedia; 25th March 2009 at 20:39.
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune imaginea noua cu Flash Wizard 6.3 si bifeaza acolo "Smartsettings Copy". Nu uita sa pui in Advanced Smart Copy folderele pe care vrei sa le pastrezi. Iti va toate setarile, inclusiv cele de la HH.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Pune imaginea noua cu Flash Wizard 6.3 si bifeaza acolo "Smartsettings Copy". Nu uita sa pui in Advanced Smart Copy folderele pe care vrei sa le pastrezi. Iti va toate setarile, inclusiv cele de la HH.
    ok, mersi, o sa incerc in seara asta si o sa postez...
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Pune imaginea noua cu Flash Wizard 6.3 si bifeaza acolo "Smartsettings Copy". Nu uita sa pui in Advanced Smart Copy folderele pe care vrei sa le pastrezi. Iti va toate setarile, inclusiv cele de la HH.
    am rezolvat mai simplu regland corect antena...
    am introdus coordonatele USALS i nu mai sunt problme cu salvarea satelitilor.

    am introdus apoi imaginea PLi® Jade2 MaxVar - for the Dreambox DM500 cu FlashWizard 6.4 beta in 1 min. si 5 sec

    tin sa precizez ca imaginea PLi® Jade2 - for the Dreambox DM500 nu am reusit s-o incarc cu FlashWizard 6.4 beta si nici cu precedentul FlashWizard 6.3, se bloca la 84%, ci numai versiunea MaxVar a mers struna!

    numai bine la toata lumea.
    DM500+DM800 si nimic mai mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top