Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Internet Romtelecom+Dream

    Domnilor,

    Va rog niste sfaturi in ce priveste conectarea unui Dream la internet Romtelecom.
    Am un coleg care are internet de la Romtelecom(si Dolce) si vrea sa-si ia dream. Dar nu vrea sa-l cumpere pana nu face o proba daca merge pe sistemul lui de la Romtelecom.
    Pana acum si-a luat un switch ca sa aibe mai multe iesiri.
    Acum rog pe cei care au Clicknet si si-au pus switch sa-mi spuna cum au procedat? Trebuie cont pe dyndns sau nu ?
    Eu am internet prin cablu de la UPC si impartirea o am prin router asa ca nu ma pricep la sistemul Clicknet.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,

    Va rog niste sfaturi in ce priveste conectarea unui Dream la internet Romtelecom.
    Am un coleg care are internet de la Romtelecom(si Dolce) si vrea sa-si ia dream. Dar nu vrea sa-l cumpere pana nu face o proba daca merge pe sistemul lui de la Romtelecom.
    Pana acum si-a luat un switch ca sa aibe mai multe iesiri.
    Acum rog pe cei care au Clicknet si si-au pus switch sa-mi spuna cum au procedat? Trebuie cont pe dyndns sau nu ?
    Eu am internet prin cablu de la UPC si impartirea o am prin router asa ca nu ma pricep la sistemul Clicknet.

    Multumesc
    Merge sigur. Daca vrea sa fie si server pentru share trebuie cont dyndns. Actualizarea se poate face din rutarul romtelecom tot de acolo se face si portforward. Merge 100%.

    P.S. Nu am incercat cu modemurile albe care le da mai nou rtc, dar cu cele negre merge sigur.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cu orice model
    si cele noi albe,numai ca nu are functia de update la dyndns.
    350 kg de scule!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai linie de cccam sau camd3 NU iti trebuie cont la dyndns ..... dava intervin probleme isi poate la oricind ip fix pentru 2 euroi pe lunä

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun,acum intrebare : colegul vrea sa-mi duc eu aparatul la el sa facem o proba.
    Cum sa procedez ?
    Ce trebuie sa schimb ca legat la switch-ul sa fie compatibil la clicknet si sa mearga pe contul meu ca sa poata omul sa vada altceva decat Dolce(Bulsat parca mai e pe Hellassat)?.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Bun,acum intrebare : colegul vrea sa-mi duc eu aparatul la el sa facem o proba.
    Cum sa procedez ?
    Ce trebuie sa schimb ca legat la switch-ul sa fie compatibil la clicknet si sa mearga pe contul meu ca sa poata omul sa vada altceva decat Dolce(Bulsat parca mai e pe Hellassat)?.

    Multumesc
    1. Port Forwarding in modem, pe portul utilizat de tine in dreambox, pe IP-ul Dreambox-lui.
    2. Modificare in dyndns sau no-ip a IP-ului asociat hostului tau cu IP-ul public de pe modemul amicului tau.

    Succesuri


  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by celenhein View Post
    1. Port Forwarding in modem, pe portul utilizat de tine in dreambox, pe IP-ul Dreambox-lui.
    2. Modificare in dyndns sau no-ip a IP-ului asociat hostului tau cu IP-ul public de pe modemul amicului tau.

    Succesuri

    ............si modificarea , daca e cazul , a ip-ului din dream sa se incadreze in clasa de ip alocate de router.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar cu modemul asta thomson516v6 cum se poate face sa mearga gboxul ?

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream box

    Cu un modem ZyXEL p-600 series
    Cum ar trebui facut sa vada internetul dremboxul?


    Am internet de la romtelecom cliknet

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by worms1995 View Post
    Cu un modem ZyXEL p-600 series
    Cum ar trebui facut sa vada internetul dremboxul?


    Am internet de la romtelecom cliknet
    Prietene ma abtin de la comentari pentru ca nu cunosc modelul tau de modem,dar cred ca daca conectezi dm-ul cu optiunea dhcp bifata va functiona perfect ca,client,ca,servar va trebui sa-ti bagi nasul prin echipamentul de la telecom,nu stiu daca modelul tau este doar modem sau si router iar daca nu este si router atunci va trebu sa-ti cumperi unul.

    succes!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci am bifat dhcp pe dm dar tot nu mere
    Am incercat si cu ip static
    Iam facut si port forwarding din modem si nici asa nu mere

    Ce as mai trebui sa fac?

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Explica-ne de unde stii ca nu e legat de retea ?

    Baga DHCP BIFAT, sa-si ia IP singur, salveaza starea, mergi la BluePanel(butonul albastru), dupa care la ADDONS si incearca sa descarci ceva. Ia vezi, chiar nu se leaga ?

    Ce imagine ai pe receptor ?

    Cred ca tu prin conectare intelegi sa vezi direct Bulsat ? Sau n-am inteles bine ?

    De la conectarea la retea, pana la a deschide vre-un canal sau altul, este o cale destul de lunga....


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) bifeaza dhcp la dreambox. Da-i restart. Apoi debifeaza dhcp, si vezi ce ip ti-a luat.
    2) Ip acela il introduci in router la port forwading.
    3) Dupa, dai restart si la dreambox si la router.

  14. #14
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by worms1995 View Post
    Deci am bifat dhcp pe dm dar tot nu mere
    Am incercat si cu ip static
    Iam facut si port forwarding din modem si nici asa nu mere

    Ce as mai trebui sa fac?
    Problema se pune si alfel,cam ce ai vrea sa mearga?
    Ai vreun emulator instalat si configurat,ai la cine te lega?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Problema se pune si alfel,cam ce ai vrea sa mearga?
    Ai vreun emulator instalat si configurat,ai la cine te lega?
    Deci dreamboxul lam testat la un prieten el avea alt router(nu mai tin minte numele routerului el are internet de la rds).Eu am de la romtelecom(cliknet) si nu stiu ce setar ar trebui sa fac pe router-ul "ZyXEL P-600 serie" ca sa imi merga netul pe dreambox

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top