Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default 1 ( unu ) satelit la 3 recivere

    ce solutie ( sfaturi ) ati putea sa-mi dati

    mersi mult.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai simplu si recomandat parerea mea e un LNB Quad.

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea mai sigura si simpla optiune este un lnb Quad si te scoate din incurcatura.

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    na bun , LNB Quad , dar eu vreau sa intru in casa numai cu un cablu , care defapt este si acum tras de la antena si impartit in 3 camere.
    deci , in cele 3 camere exista cite o doza pt antena , dar vreau sa se vada in fiecare camera , alt program , sper ca intelegeti ce vreau.

    mersi

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default Multiswitch,

    Multiswitch, intrare pentru 2 sateliti + antena terestra, iesire pentru 8 receptoare.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca doresti sa-ti functioneze programele de pe o singura polaritate la cele 3 receptoare(gen boom, dolce- dth) atunci e suficient un lnb single si imparteala in interior cu power pass.
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    daca doresti sa-ti functioneze programele de pe o singura polaritate la cele 3 receptoare
    tocmai asta nu doresc

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default solution

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    tocmai asta nu doresc

    QUATRO LNB adica doua iesiri una de H si una V hi band si una H + V low band

    Apoi un Multiswich cu 2 - 4 intrari adica pana la 2 - 4 sateliti deci
    4 - 8 intrari H + V low si H + V high si la iesiri de la 2 - 4 -6 - 8 tv-uri cu selectare individuala a programelor.
    Se pune inaintea punctului de interconectare a celor 3 cabluri pentru cele 3 camere.

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pune inaintea punctului de interconectare a celor 3 cabluri pentru cele 3 camere.
    ideea era ca nu vrea sa mai traga inca 2 cabluri, sau tu esti singurul care nu a priceput, inca, asta ?
    din pacate trebuie sa mai tragi inca 2 cabluri si ideal e sa-l schimbi si pe cel vechi.
    vazui pe un site astazi un cablu cu patru fire care ar fi potrivit pentru ce vrei tu, fiecare are alta culoare.
    eu zic sa mai astepti un an si urmatoarea intilnire o face Patrocle la tine acasa si te rezolvam .
    p.s.: uite link-ul :http://service.gmx.net/de/cgi/g.fcgi...36271.19c504ea

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    ...numai cu un cablu , care defapt este si acum tras de la antena si impartit in 3 camere.
    Depinde cum este impartit, daca merge cablul din doza in doza, atunci nu ai decat solutia unicable. Pentru asta ai nevoie de LNB si receivere care pot unicable. Dar varianta unicable vad ca nu se dezvolta si a fost uitata, iar oferta de receivere este foarte redusa. Singura solutie viabila, cu care poti sa folosesti orice receivere, este LNB Quad si trei cabluri separate.
    Nirolf, Militianu si ripper - ati trecut examenul. Ceilalti mai cititi datele problemei si veniti in toamna.

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lnb unicable, daca mai gasesti pe undeva( singurul loc unde am vazut era la conrad, acu 2-3 ani) trece usor de 100 de euro, receivere poate intre timp au mai aparut, eu stiu doar marca lemon care nu sunt o grozavie, nici nu stiu daca este patch pentru ele.
    cea mai simpla metoda, lnb quad si cabluri imprejurul casei, gaura in zid direct la fiecare camera.
    pentru gauri aducem noi dinamita.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default La Toamna - se face vinul - si se pun antenele

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Depinde cum este impartit, daca merge cablul din doza in doza, atunci nu ai decat solutia unicable. Pentru asta ai nevoie de LNB si receivere care pot unicable. Dar varianta unicable vad ca nu se dezvolta si a fost uitata, iar oferta de receivere este foarte redusa. Singura solutie viabila, cu care poti sa folosesti orice receivere, este LNB Quad si trei cabluri separate.
    Nirolf, Militianu si ripper - ati trecut examenul. Ceilalti mai cititi datele problemei si veniti in toamna.
    Se pare ca vom veni cu totii la toamna - la un vin bun - ca de dat
    gauri nu scapa.


  13. #13
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unicable LNB am gasit si pe ebay , Inverto , de la 73 euroi in sus.
    cu gaurile ma mai gindesc , poate numa daca folositi C4.

    cu unicable ar fi cea mai buna solutie , acum sa vad ce receptoare gasesc.

    mersi de raspunsuri.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Discutia e doar asa de amorul conversatiei nu?
    Nu stiu ce buget ti-ai propus dar ai o solutie mai simpla.
    Daca nu vrei cabluri prin casa pune receptoarele care iti convin ca suport si buget intr-un singur loc, conecteaza fiecare dinre ele la cate un AV sender si uiti de gauri. Iar la antena quadul iti rezolva problema.

  15. #15
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ce te face sa crezi ca discutia asta e numa de amoru conversatiei

    deci cablurile sint trase in cele 3 camere , iar eu vreau sa intru de la antena IN CASA cu un singur fir , NU 3 , NU 4 , UNU .
    dupa propunerea ta si incapatinarea mea de a intra numa cu un fir in casa , ar insemna sa pun 3 recivere sub antena si cu cite un AV sender.

    neeeeeeeeee , pica propunerea .

    mersi oricum

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top