Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema kaon ksc 570

    Salutare la toata lumea,de curind am achizitionat un aparat ksc570
    se aprinde functioneaza normal insa cind am incercat sa-l conectez la poarta com rs232 sar sigurantele,il deconectez si raman surprins ca mai porneste,am incercat de 3 ori si tot la fel...am schimbat cablul null-modem crezind ca poate are vre-un scurt insa nimic tot asa.ce sa fie?
    Astept citeva sfaturi.
    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sader View Post
    Salutare la toata lumea,de curind am achizitionat un aparat ksc570
    se aprinde functioneaza normal insa cind am incercat sa-l conectez la poarta com rs232 sar sigurantele,il deconectez si raman surprins ca mai porneste,am incercat de 3 ori si tot la fel...am schimbat cablul null-modem crezind ca poate are vre-un scurt insa nimic tot asa.ce sa fie?
    Astept citeva sfaturi.
    Multumesc anticipat.
    Il mai ai conectat si la TV sau LNB?

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, il am conectat,merge insa am mai incercat si tot asa face, bubuie la greucum ai bag cablul in rs232 si pornesc din spate de la buton sar sigurantele..ma mir ca nu se arde.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu stie nimeni din ce cauza poate sa faca asa? nu a mai intilnit nimeni problema asta? Este ciudat l-am desfacut si pare in ordine..flama iese in partea cu transformatorul cind il conectez...

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sader View Post
    Chiar nu stie nimeni din ce cauza poate sa faca asa? nu a mai intilnit nimeni problema asta? Este ciudat l-am desfacut si pare in ordine..flama iese in partea cu transformatorul cind il conectez...
    Incearca si asa:
    -scoate receptorul din priza
    -deconecteaza cablul care duce la tv
    -conecteaza cablul null-modem la receptor
    -introdu receptorul in priza
    -porneste-l din spate si vezi daca mai sar sigurantele
    Succes!

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Orice i-as face tot intra in scurt ceva.in dimineeata asta am facut procedura urmatoare:
    1.am conectat reciverul la poarta com fara sa-l bag in priza
    2.am intrat in ennginer mode(confermat com1)
    butonul din spate era pe off deci si acesta era inchis cind l-am bagat in priza fara sa-i dau de la buon din spate "BOOM" acceasi problema...
    mentionez ca nici inainte nici dupa nu l-am avut conectat la antena si tot degeaba....Este cea mai ciudata chestia care am vazut-o pina acum,nu este primul revicer care-mi trece prin mana...Oricum multumesc anticipat.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Onesti
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Smile Pb TV

    Deconecteaza-te de la TV pt ca are faza pe SCART (220 v).
    2 solutii
    inversezi stecherul de la tv in priza sau schimbi tv-ul.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intoarce stecherul de la calculator invers in priza si daca face tot la fel incearca pe alt calculator,probabil are ceva sursa de la calculator.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este de la calc pt ca l-am pus pe altu si tot asa face,de conectat nu l-am conectat niciodata la tv sau cablu antena si am incerca sa-i fac update doar aparatul cabul si computerul atat.Deci am conectat cablu la computer am conectat cablu la decoder si am pus decoderul in priza si bum...oricum aseara nu m-am potolit si am mai incercat o data iar de aceasta data a facut bum de tot.Cred ca avea ceva in el sau din alimentatorul lui.Oricum tot aseara am pus alt aparat si a mers perfect deci primul aparat era de vina.Multumesc mult pt ajutor .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top