Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default blocari repetate dm500 (ajutor!!)

    Salut.

    Mi-am luat si eu un DM500 de cateva zile si tot probleme am cu el.

    Persoana de la care l-am luat a pus pe el imaginea gemini 4.20 ...
    Totul ok, am instalat cccam, am scanat niste sateliti, apoi l-am oprit si m-am carat la culcare ...
    A doua zi, ma duc, pornersc boxu' ... PAUZA ... ecran negru la TV ... nimic
    Am presimtit io ceva... de cu seara, cand s-a blocat (de vreo 2 ori) la scanari de transpondere.
    Oricum sa scurtez povestea ... n-am reusit sa mai intru in el ... avea curent dar ecranul era negru nu se mai initializa.

    Am pus prin cablu null modem o imagine gemini 3.50 apoi cccam si un softcam sa ma pot uita la ceva meciuri. Pe parcursul a 4 ore s-a blocat de 3 ori fara sa schimb programul sau sa ating in vreun fel cutia.

    Am pus apoi imagine 3.60, apoi 4.20, fara cam-uri, blocarile tot mai dese ... (la intervale de maxim 10 min)

    Imi puteti spune daca ati mai patit aceeasi treaba ?
    E prajit ? Problema e HARD ...? Se mai poate face ceva ?

    PS: blocarile se pot "rezolva" numai prin scoaterea cablului de alimentare.

  2. #2
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal!

    Quote Originally Posted by AdelX View Post
    Salut.

    Mi-am luat si eu un DM500 de cateva zile si tot probleme am cu el.

    Persoana de la care l-am luat a pus pe el imaginea gemini 4.20 ...
    Totul ok, am instalat cccam, am scanat niste sateliti, apoi l-am oprit si m-am carat la culcare ...
    A doua zi, ma duc, pornersc boxu' ... PAUZA ... ecran negru la TV ... nimic
    Am presimtit io ceva... de cu seara, cand s-a blocat (de vreo 2 ori) la scanari de transpondere.
    Oricum sa scurtez povestea ... n-am reusit sa mai intru in el ... avea curent dar ecranul era negru nu se mai initializa.

    Am pus prin cablu null modem o imagine gemini 3.50 apoi cccam si un softcam sa ma pot uita la ceva meciuri. Pe parcursul a 4 ore s-a blocat de 3 ori fara sa schimb programul sau sa ating in vreun fel cutia.

    Am pus apoi imagine 3.60, apoi 4.20, fara cam-uri, blocarile tot mai dese ... (la intervale de maxim 10 min)

    Imi puteti spune daca ati mai patit aceeasi treaba ?
    E prajit ? Problema e HARD ...? Se mai poate face ceva ?

    PS: blocarile se pot "rezolva" numai prin scoaterea cablului de alimentare.
    Solutia ar fi sa incerci o noua imagine....mai exact incearca o imagine ,,marca,, Nabilo... va fi ok!Bafta!

  3. #3
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal!

    Incearca de aici:http://www.dreambox.it/dm500.htm
    Succes!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde tii cutia?
    Este cumva intr-un spatiu inchis? Are aerisire?
    Pune mana pe cutie sa vezi daca arde?

    Daca e calda cutia incearca sa o scoti in spatiu aerisit si vezi daca mai ai probleme.

    De la incalzirea tunner-ului pot sa apara blocaje.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    EDG Nemesis 4.4

    O rulez de 7 zile fara reboot ! Merge super !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dulcea romanie
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spune un pic:
    l-ai luat de nou? ai mai incercat intre timp si alte imagini? vanzatorul ce ti-a zis?
    NU MA DUC LA VOT!
    m-am saturat de guvernantii nostri minunati!

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaitapanait50 View Post
    spune un pic:
    l-ai luat de nou? ai mai incercat intre timp si alte imagini? vanzatorul ce ti-a zis?
    nu stiu daca e nou (arata nou) ... nu l-am luat din magazin

    in afara de gemini nu am incercat nimic.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune EDG Nemesis 4.4, si vei avea o "surpriza" (placuta bineinteles)

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AdelX View Post
    Salut.

    Mi-am luat si eu un DM500 de cateva zile si tot probleme am cu el.

    Persoana de la care l-am luat a pus pe el imaginea gemini 4.20 ...

    Am pus prin cablu null modem o imagine

    Am pus apoi imagine 3.60, apoi 4.20, fara cam-uri, blocarile tot mai dese ... (la intervale de maxim 10 min)

    Imi puteti spune daca ati mai patit aceeasi treaba ?
    E prajit ? Problema e HARD ...? Se mai poate face ceva ?
    Sa presupunem ca ai instalat ccc*m de pe serverul GP?
    Image pus cu dreamup nullmodem / flash erease...Daca ai facut totul corect, nu cred ca un alt image iti va rezolva problema. Testeaza si convingete, image nabilo de ex.
    In cazul in care se blocheaza din nou, incearca sa-l dai inapoi, sigur are ceva, si la vindut de bun ce este...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dulcea romanie
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai incercat si alte imagini si face la fel, du-l inapio la magazin, ca e o problema ciudata
    NU MA DUC LA VOT!
    m-am saturat de guvernantii nostri minunati!

  11. #11
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum reiese din relatarile tale ai o problema cu încalzirea unor parti ale receiverului (se pare ca tunerul sa supraîncalzeste), incearca sa pui un ventilator mic (sau cu un uscator de par) si da o scanare completa sa vezi daca se mai blocheaza. Schimbarea imaginilor nu cred ca va rezolva problema.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lasa NEMESISu, ca nu-i bun de nimic nu are cam-uri, absolut nimic, incearca NABILO DARKSTAR II(ti-o recomand ca cea mai buna) sau GEMINI 4.6(e buna daca ai MAC ORIGINAL altfel face BOOM dreamu) sau PLI(pli personal n-am incercat-o dar toti zic ca-i stabila). Si dupa ce descrii va zic eu sigur ca nu are nimic Dreamu. Dupa cum bine am observat va apucati cu totii sa va bagati CCCAM dar unu nu studiaza sa vada ce are de facut. Si ce se intampla? Faceti schimb de linii si setati HOP3 la toate liniile, dupa care adunati cate 10 000 de carduri. Si oare de ce se blocheaza DREAMU? Sau daca nu adunati atatea carduri( inseamna ca aveti foarte multe linii sau trafic enorm). REZULTATUL: DM BLOCAT!

    Asa e la toti. Garantez pe ce vrei ca-i de la CCCAM si in special de la imagine: is foarte praf imaginile gemini sub 4.4( se blocheaza ca naiba numai de la un pic de trafic), iti zic eu sigur. Baga DARKSTAR II(am avut trafic si de 80 000 pe el-10 zile ON fara un reboot si fara niciun blocaj) si nici DM nu se prea incinge si totu mg foarte bine.

    Ma cauti in PM daca e sa mai vorbim.

    Numai bine!
    Last edited by ionut_m_bv; 23rd March 2009 at 16:16.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine ti-a povestit ca NEMESIS nu are cam-uri ca nu are nimic ... ia arunca un ochi aici si o sa vezi ce are

    http://extra.comyr.com/

    sau aici

    http://www.dreamboxonline.com/ADDONS...p?dir=Nemesis/

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    omul nu a auzit ca nemesis are extra url pentru camuri,nu mai spun ca actualizarile se fac extrem de rapid[pe alte imagini setarile vhanibal sint in urma rau,pe cind la nemesis se fac uneori in aceasi zi]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Sau daca nu adunati atatea carduri( inseamna ca aveti foarte multe linii sau trafic enorm). REZULTATUL: DM BLOCAT!

    Asa e la toti. Garantez pe ce vrei ca-i de la CCCAM si in special de la imagine: is foarte praf imaginile gemini sub 4.4( se blocheaza ca naiba numai de la un pic de trafic),
    Mai citeste odata cu atentie ce scrie: Nici vorba de linii_ _ _
    @Adelx
    Am pus prin cablu null modem o imagine gemini 3.50 apoi cccam si un softcam sa ma pot uita la ceva meciuri. Pe parcursul a 4 ore s-a blocat de 3 ori fara sa schimb programul sau sa ating in vreun fel cutia.
    Am pus apoi imagine 3.60, apoi 4.20, FARA CAM-URI, blocarile tot mai dese ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top