Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Satlook micro+

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Satlook micro+

    Am un SATLOOK MICRO+ si la functia MATCH nu mai functioneaza THOR. Adica alti sateliti ii pot gasi iar pe thor nu. Am incercat pe o antena cu semnal pe ea. De unde pot face rost de soft pentru a face un update sau ce as putea sa fac?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by XBoris View Post
    Am un SATLOOK MICRO+ si la functia MATCH nu mai functioneaza THOR. Adica alti sateliti ii pot gasi iar pe thor nu. Am incercat pe o antena cu semnal pe ea. De unde pot face rost de soft pentru a face un update sau ce as putea sa fac?
    E foarte simplu sa intri in digital si acolo Ii dai sa caute si memorezi o frecventa asta numai daca ai semnal pe antena dupa care o salvezi la ce pozitie vrei.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default acumulator satlook micro+

    Buna. Am vazut ca ati deschis acest topic si as dori sa intreb si eu ceva: unde pot gasi un acumulator NOU pentru satlook micro+. Va rog frumos daca stie cineva sa-mi dea si mie un link, ceva. Ms mult.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Ploiesti
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Spune si tu ce scrie pe acumulatorul ala vechi si te putem ajuta. Bafta


    ragli

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up acumulatot

    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ragli View Post
    Spune si tu ce scrie pe acumulatorul ala vechi si te putem ajuta. Bafta
    Pe acumulator scrie: MICRO BATTERY 12V 1800mAH. Atat. Si are un fir cu o mufa dupa el. As pune o poza dar nu stiu cum...

    Ms mult pentru ajutor

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au la Peruvision cu 150 lei, tinand cont ca afara costa in jur de 33 euro deci diferenta nu e mare eu zic ca merita. Si pe mine ma asteapta schimbatul la una din scule.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by epy View Post
    Au la Peruvision cu 150 lei, tinand cont ca afara costa in jur de 33 euro deci diferenta nu e mare eu zic ca merita. Si pe mine ma asteapta schimbatul la una din scule.

    Ms mult de tot. O sa-i contactez. Imi trebuie neaparat. Apropos... acumulatorul tau cat tine? Cate antene poti monta?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top