Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default image freeze cccam

    Salutare.
    Am Dolce local cccam si in jur de 60 perteneri, ultima imagine Gemenii pe DM 7000 si de vreo 5 zile intrerupe cam 5-10 secunde la fiecare 3 minute. Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa opresc aceste intreruperi? Este nevoie sa schimb imaginea. Daca da, rog pe cei care au DM 7000 sa-mi spuna ce imagine este mai stabila. Multumesc pentru orice informatie.
    steaua de mare

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dinno View Post
    Salutare.
    Am Dolce local cccam si in jur de 60 perteneri, ultima imagine Gemenii pe DM 7000 si de vreo 5 zile intrerupe cam 5-10 secunde la fiecare 3 minute. Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa opresc aceste intreruperi? Este nevoie sa schimb imaginea. Daca da, rog pe cei care au DM 7000 sa-mi spuna ce imagine este mai stabila. Multumesc pentru orice informatie.
    Redu numarul de peers la 20-25.
    De preferat, pastreaza-i pe cei cu hop1.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sfat.
    Si eu m-am gandit la asta, dar e mai dificil. Am deja numai carduri in hop 1. Am sa mai reduc cativa sa vad ce se intampla.
    steaua de mare

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Redu numarul de peers la 20-25.
    De preferat, pastreaza-i pe cei cu hop1.
    Eu am 70 de linii si iau doar hop1 si imi merge foarte bine.Nu cred ca e nevoie sa reduci numarul de peers la 20-25.Mai bine ai verifica ultimile linii care le-ai bagat.Folosesc cccam 2.0.11 si Gemini 4.60 si am un dreambox 5620.

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dinno View Post
    Multumesc pentru sfat.
    Si eu m-am gandit la asta, dar e mai dificil. Am deja numai carduri in hop 1. Am sa mai reduc cativa sa vad ce se intampla.
    Urmareste-i pe cei care iti fac trafic mare si taie-le reshare-ul, da-le numai 1 hop.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) Poate sa fie traficul deci actionezi cum a zis @Satwien
    2) Poate ai prea multe carduri in HOP2, redu-le pe cat de mult posibil, tine-le numai pe cele folositoare.

    Si ai sa vezi ca n-o sa mai ai probleme.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    redu pe toti la hop 1
    la hop 2 lasa numai ce ai nevoie
    si iti zic eu ca nu o sa mai ai probleme
    si eu am avut aceeasi problema
    ms bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top