Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam lines manager v1.3

    Nu mai gasesc thread-ul precedent ... deci mi-am luat permisunea sa fac un altul :

    Nou Update : CCcam lines manager v1.2

    Acum aveti posibilitatea sa verificati toate liniile C si F din CCcam.cfg.


    Programul va verifica sintaxa liniilor : spatii puse in plus, hostul daca e bun, caractere nepermise, si multe alte greseli care pot aparea atunci cand introduceti linii manual.

    Cred ca va fi ideal pentru incepatori mai ales. Pentru ca asa au posibilitatea sa verifice daca au gresit ceva.

    Dar si pentru cei avansati cu multe linii .. .cred ca stiti deja cate probleme va poate face o linie scrisa gresit.

    Download aici veriunea 1.3:
    http://www.easysurf.ro/44uwyl0e99dk/...r_v1.3.zip.htm

    in versiunea 1.3 am reparat problemele sesizate de voi.

    Multumesc softy2k pentru suport si teste
    Last edited by ecokey; 25th December 2009 at 20:02.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes
    Last edited by ecokey; 18th March 2009 at 18:15.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default pana mea

    pama mea
    am dat CHECK
    si imi da 6 erori la linii
    dar am verificat si nu e nici un spatiu in plus!
    ce ziceti?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zicem :
    Ajuta-ne si tu

    Zi-ne ce eroare primesti si
    forma liniei
    inlocuieste host, user si pass cu *****

    Zicem bine?

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de exemplu ce nu e bine aici


    F: user parola { 0:0:2,1801:002111:0 }

    da eroarea syntax error (hop)
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus multumesc pentru informare.

    In acest caz , cred ca adevarul este undeva la mijloc.
    Ar fi trebuit sa primesti un Warning si nu o eroare.

    Warningul pentru ca nu ai pus limita pana din ce Hop poate primi cardurile
    De ex:
    F: user parola 2 0 0 { 0:0:2,1801:002111:0 }


    In cazul dat
    2 = Carti pana in hop 2
    0 = Nu poate folosi emulatorul
    0 = Nu primeste EMM-uri pentru actualizare card

    Stiu ca ai sa zici ca nu e obligatoriu , si ca pune cine vrea asta . Dar totusi cred ca este indicat un Warning .
    O sa rectific sa nu mai dea eroare in acest caz.

    PS. va rog sa intelegeti ca posibilitati de a forma liniile sunt f multe, la fel de multe sunt posibile erori de scriere.
    Nu de putine ori am vazut la cei care sunt la inceput de drum :
    Linii incomplete scrise in CCcam
    au uitat sa treaca portul, sau parola, sau au mai pus niste puncte sau spatii in plus.
    Oricum ... cel mai dificil este sa prevezi toate aceste posibile greseli ... si sa le evidentiezi.

    Raman recunoscator celor care au timp, si pot sa ma ajute cu sesizari .. si chiar cu ajutor .

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    de exemplu ce nu e bine aici


    F: user parola { 0:0:2,1801:002111:0 }

    da eroarea syntax error (hop)
    Corect e asa:

    F: user parola 2 0 0 { 0:0:2, 1801:002111:0 }

    Vezi ca pe langa 2 0 0 mai lipsea si un blanc in interiorul acoladelor.

    PS
    Si eu am gasit "mici" erori, inclusiv lipsa numar port la o linie

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine la o linie C scrie : Invalid Char (<)
    Ce poate sa insemne?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foarte simpatic programelul..... Felicitari.

    Sunt mici bug-uri care s-ar putea fixa:

    Exemplu:

    1. Daca parola contine ( @,!,*, etc ) da eroarea - Invalid Char.
    2. Imi da Invalid format ( HOP ) daca la linia C am ceva de genul:

    C: xxx.dyns.dns.org port user pass no { 0:0:1, 919:0:2 }
    Precizez ca la mine formatul de mai sus face ce as vrea sa faca deci nu cred ca e invalid HOP-ul .


    Sper ca observatiile mele sa ajute la imbunatatirea aplicatiei.

    Si eu am gasit mici greseli in liniile mele.
    Last edited by ripper; 18th March 2009 at 20:53.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da .. acum mi-am dat seama ca userul si parola poate contine si caractere speciale.

    Nu m-am gandit ca merge ... recunosc "My bad"

    multumesc @ripper , @SatWien

    Sper sa mai vina si altii cu observatii.
    E un proiect abia inceput. este loc de multe corecturi.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    C: xxxxxx.dyndns.tv 12000 user pass no { 0:0:1, d07:14:2, 919:0:2, 93b:0:2 }

    ce este gresit la aceasta linia de imi da Invalid Format(HOP) ?

    va multumesc

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun programelul.Am rezolvat 3 erori la serverul meu.Felicitari @ecokey.

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    C: xxxxxx.dyndns.tv 12000 user pass no { 0:0:1, d07:14:2, 919:0:2, 93b:0:2 }

    ce este gresit la aceasta linia de imi da Invalid Format(HOP) ?

    va multumesc
    C: xxxxxx.dyndns.tv 12000 user pass no { 0:0:1, d07:14:2, 919:0:2, 93b:0:2 }

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    C: xxxxxx.dyndns.tv 12000 user pass no { 0:0:1, d07:14:2, 919:0:2, 93b:0:2 }

    nu stiu daca e 14 ala problema.
    Stiu sigur ca problema acum este la program ca nu gestioneaza bine virgula ... cea cu rosu de mai jos

    C: xxxxxx.dyndns.tv 12000 user pass no { 0:0:1, d07:14:2, 919:0:2, 93b:0:2 }

    rezolvam si asta.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    am rezolvat caeva linii care imi dadeau eroare
    excelent programul
    tineo tot as
    ms mult succes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top