Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Total Footbal

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Total Footbal

    Salut,

    folosesc plugin-ul Total Footbal 1.4 pe dreamul meu 500 si de cateva zile nu prea mai merge am asteptat putin dar vad ca nu isi revine .
    Ma gandeam sa va intreb pe voi cei care il folositi cum merge plugin-ul la voi.

    Numai Bine !
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TonyMontana1979 View Post
    Salut,

    folosesc plugin-ul Total Footbal 1.4 pe dreamul meu 500 si de cateva zile nu prea mai merge am asteptat putin dar vad ca nu isi revine .
    Ma gandeam sa va intreb pe voi cei care il folositi cum merge plugin-ul la voi.

    Numai Bine !
    Nici la mine nu merge.
    Afiseaza doar clasamentele iar meciurile zilnice si rezultatele , nu,
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default total footbal

    M-am linsitit...credeam ca numai la mine este aceasta problema...de vreo 2 saptamani afiseaza cu greu meciurile zilnice, dar nici urma de live score...Trebuie intrebat danci daca are probleme cu serverul cred.
    Salutari!

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine se vad meciurile, dar nu si scorurile.

    Probabil ca ar trebui alta versiune... sau modificat serverul.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat azi si se vad si meciurile si scorurile...chiar si feedurile sunt updatate.

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce versiune folosesti ?
    Si de unde ai luat-o ?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Ce versiune folosesti ?
    Si de unde ai luat-o ?
    Direct de pe serverul Gemini.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sper sa nu fie o farsa...am descarcat azi dimineata de pe server gemini, live scores nu merge, de altfel toata lumea spune ca nu merge.Cauza ar fi lipsa de sponsori...

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e o farsa, a mers la inceput si acum nu mai merge la nimeni, deasi cineva mai sus ne induce in eroare...
    E bun un screenshot, sa stim in ce directie o apucam daca merge, dar nu cred.

    Ma gindeam sa intru in setari si sa-i modific serverul, sa citeasca de pe un alt server scorurile...
    Dar in afara de un cfg si de un .so nu are nimic gen xml.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus ieri la cineva gemini 4.2 si a vrut si totalFotbal.Am instalat pluginul de pe serverul lor apoi l-am deschis si am dat pe Divizia Nationala Romania si afisa toate scorurile ( chiar si cele de la pauza ) atunci era un meci...parca Pandurii nu mai stiu exact. Dar 100% scorurile erau afisate + feedurile pentru meciurile de ieri si azi.. Nu am dat decat pe Divizia nationala...nu stiu pe celelalte campionate daca mergea.Acum nu pot verifica pentru ca eu am Nabilo si nu am totalfotbal instalat.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu este vorba de tables ci de scores...

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Am pus ieri la cineva gemini 4.2 si a vrut si totalFotbal.Am instalat pluginul de pe serverul lor apoi l-am deschis si am dat pe Divizia Nationala Romania si afisa toate scorurile ( chiar si cele de la pauza ) atunci era un meci...parca Pandurii nu mai stiu exact. Dar 100% scorurile erau afisate + feedurile pentru meciurile de ieri si azi.. Nu am dat decat pe Divizia nationala...nu stiu pe celelalte campionate daca mergea.Acum nu pot verifica pentru ca eu am Nabilo si nu am totalfotbal instalat.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by violonist View Post
    nu este vorba de tables ci de scores...
    Aha.....atunci am inteles eu gresit. Scuze

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i nimic.
    Ma intreb, daca editezi fisierul totalfootball.so, poti sa schimbi vreo adresa de acolo ?

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal!

    Quote Originally Posted by TonyMontana1979 View Post
    Salut,

    folosesc plugin-ul Total Footbal 1.4 pe dreamul meu 500 si de cateva zile nu prea mai merge am asteptat putin dar vad ca nu isi revine .
    Ma gandeam sa va intreb pe voi cei care il folositi cum merge plugin-ul la voi.

    Numai Bine !
    Aceeasi problema o am si eu...ce poate fi?
    bY The LION



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top