Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: frecventa 11785

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face frecventa 11785

    unde sint canalele de pe 11785H 28000 , gsp cosmos etc la mine nu mai intra are semnal bun dar cind scanez nu intra decit z1 si atit pe frecventa asta , am luat azi al doilea decodor de la ei si cind am scanat programele astea nu intra ,pe primu care il am merg dar cred ca pe alta frecventa

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    unde sint canalele de pe 11785H 28000 , gsp cosmos etc la mine nu mai intra are semnal bun dar cind scanez nu intra decit z1 si atit pe fregventa asta , am luat azi al doilea decodor de la ei si cind am scanat programele astea nu intra ,pe primu care il am merg dar cred ca pe alta fregventa
    Nu m-am putut abtine , prea ma zgarie la timpane - freCventa , asa-i corect . Scuze

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    bine domnule asa o fi dar dami si un raspuns

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    si deschide cccam ca esti offline de o zi daca vrei

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    unde sint canalele de pe 11785H 28000 , gsp cosmos etc la mine nu mai intra are semnal bun dar cind scanez nu intra decit z1 si atit pe frecventa asta , am luat azi al doilea decodor de la ei si cind am scanat programele astea nu intra ,pe primu care il am merg dar cred ca pe alta frecventa
    Deci Z1 este pe 12607 V 27500,Cosmos nu mai este in grila Digi Tv daca vrei il gasesti pe 11745 H 28000 si din cate am vazut este numai muzica pe el.
    Update soft,resetare etc ...ai facut?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Talking l

    am facut , ca am activat a doua cartela azi pe al doilea receptor dar programele de pe 11785 nu intra ai dreptate nu alea sint dar este gsp tv, gsptv2 , trinitas , 1 music, credo,fishing, AXN ,etc

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    am facut , ca am activat a doua cartela azi pe al doilea receptor dar programele de pe 11785 nu intra ai dreptate nu alea sint dar este gsp tv, gsptv2 , trinitas , 1 music, credo,fishing, AXN ,etc
    Dar ce programe iti intra?Banuiesc ca primul receptor Il lasi pe un program pe orizontal si la urma faci scanare la al 2-lea,cum sunt legate intre ele prin loop sau cu lnb twin?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea este ca si pe primul decodor (daca sunt legate in loop) sa lasi pe un post pe orizontala . Totusi mai incearca si 11823 H 28000 si vezi daca intra mynele , party etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top