Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu kaon ksf100

    Am un kaon ksf100 de la focus (am avut abonament) si am incarcat kaon team clasicos crezind ca pot vedea programele free (programele free se vedeau citeva secunde apoi aparea lipsa av).
    Acum dupa ce am incarcat acest soft imi apare un 8 si nu mai face nimic.
    Va rog sa ma ajutati cu ceva idei sa-mi rezolv problema macar sa fie ca la inceput.
    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bukowina
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sateli View Post
    Am un kaon ksf100 de la focus (am avut abonament) si am incarcat kaon team clasicos crezind ca pot vedea programele free (programele free se vedeau citeva secunde apoi aparea lipsa av).
    Acum dupa ce am incarcat acest soft imi apare un 8 si nu mai face nimic.
    Va rog sa ma ajutati cu ceva idei sa-mi rezolv problema macar sa fie ca la inceput.
    Multumesc



    Mai multe informatii ... gasesti aici :www.sat.us.pn
    19E+16E+13E+7E+5E+1V+4V+5V+7V-disecq+AMIKO alien+ DREAMBOX 500+ HH 2800 ( 45E -- 30W).

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu kaon ksf 100

    Te rog fi mai expilcit ca mi-am prins urechile in site-ul ala.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bukowina
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sateli View Post
    Te rog fi mai expilcit ca mi-am prins urechile in site-ul ala.





    Click la sectiunea ENTER- Firm - BM 8300 HW 12.C0.A5 - Download

    Mai studiaza si tu acolo ...
    19E+16E+13E+7E+5E+1V+4V+5V+7V-disecq+AMIKO alien+ DREAMBOX 500+ HH 2800 ( 45E -- 30W).

  5. #5
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este o sectiune dedicata receproarelor kaon nu schimba bootloaderul citeste un pic in accea sectiune
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=1190
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu kaon ksf 100

    Am facut cum ai zis si acu merge (apare noch si reactioneaza la off-on),pina aici e perfect.
    Am inteles ca-mi trebuie o lista de canale ,eu nu am salvat-o ca nu am stiut cum sa fac,daca aveti o lista pt (intelsat) ca s-o incarc va rog sa ma ajutati.

    Oricum e un pas mare ca inca functioneaza receptorul,
    Multumesc pentru informatii

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sanatate !

    Pana primesti o lista de canale, incearca o scanare cinstita ...

    Succesuri!
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu kaon ksf 100

    Inca nu am gasit telecomanda pentru acest kaon in comert,am cumparat una universala dar nu merge nici off-on.Am cautat pe site-ul de mai sus si au zis ca s-ar potrivi telecomanda universala de la focus ,insa nu mai am incredere in vinzatorii astia care fac orice sa-ti vinda marfa.
    Acu ma plimb cu receptorul prin Bucuresti unde are telecomenzi si ii fac proba.
    Pina acu nu am gasit ceva sa se potrivesca la acest receptor.
    Daca cineva are o telecomanda de vinzare (cu proba) o cumpar.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default kaon

    Meregi la un centru focussat si gasest acolo telecomanda originala,la noi e 30 ron bucata.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top