Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: probleme cu MAX

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu MAX

    Mi-am schimbat imaginea pe dream 7020 cu gemini (4.50) si nu mai pot sa vad max-ul....imi poate zice cineva cu ce cam il deschideti...va rog?


    Eu am incerc camd.newcamd,....nimic

    mersii anticipat
    myky

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu gboxul se vede perfect



  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by myky View Post
    Mi-am schimbat imaginea pe dream 7020 cu gemini (4.50) si nu mai pot sa vad max-ul....imi poate zice cineva cu ce cam il deschideti...va rog?


    Eu am incerc camd.newcamd,....nimic

    mersii anticipat
    myky
    functioneaza cu cccam
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gbox si mbox mere ok! azi mi-am actualizat keyle
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am tot incercat....dar nimic.......imi poate spune cineva de unde pot sa iau gbox...sa incerc si cu el.......


    mersii mult

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by myky View Post
    am tot incercat....dar nimic.......imi poate spune cineva de unde pot sa iau gbox...sa incerc si cu el.......


    mersii mult
    Depinde si ce card ai, Conax sau Viaccess? Pe Viaccess merge gbox, scam, camd3...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top