Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Intrebari Dreambox 7020.


    Salut la toata lumea,

    Am un Dreambox 7020 cu HDD in el si multiboot pe USB. Am cateva intrebari/probleme pe care as vrea sa le rezolv cumva, bineinteles cu ajutorul vostru, daca se poate. Deci, pe USB am Gemini 4.60, PLi din octombrie si DSM Remastered. Intrebarile mele sunt urmatoarele:

    1. Poate cineva sa-mi spuna de unde pot descarca Gemini pentru NA? Am luat unul de pe site-ul “ihadna” dar, dupa instalare, nu-mi afiseaza decat satelitii din Europa. Trebuie sa modific eu ceva sau trebuie sa instalez un alt Gemini?
    2. De unde pot descarca DSM pentru NA? Asta imi merge destul de bine dar cred ca l-am dat peste cap cumva ca mi se mai blocheaza din cand in cand si tre’ sa-l restartez din spate.
    3. Am instalat si PLi-ul luat de pe site-ul lui “hemertje”, pe asta am semnal pe toti satelitii (ma intereseaza doar 91, 110 si 119) dar nu pot scana. Imi tot spune ca “I can’t lock the satellite” sau ceva de genu’ asta (nu sunt acasa acum …).

    Deocamdata astea sunt cele mai urgente intrebari/probleme. O sa revin cu altele probabil, in scurt timp. Sunt inca la inceput de … Dreambox. Deci, daca vreti, puteti sa-mi trimiteti link-urile pe PM daca aici nu e voie.

    Multumesc anticipat tuturor!
    Miracle can happen!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by diva_ta View Post
    Am cautat aici dar n-am gasit. De-aia am cerut link-uri.

    Multumesc oricum!
    Miracle can happen!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ziceam sa intrebi acolo.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am deschis thread-ul aici pentru ca mi-e mai usor sa "parlesc" in romana decat in engleza si ma gandeam ca nu-s singurul care are Dreambox aici.

    Dar, daca n-am incotro, o sa incerc si acolo!

    Tnx.
    Miracle can happen!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza ce imagine vrei pt na. Apoi cu dcc sau cu dreamboxedit fa upload la un channel list pentru na. Apoi sterge satelitii care nu te intereseaza.
    Daca ai o lista veche de canale, dupa upload, rescaneaza satelitii. Fii atent la setarile 110/119 versus 97, sunt diferite.

    Quote Originally Posted by icntf View Post
    Am deschis thread-ul aici pentru ca mi-e mai usor sa "parlesc" in romana decat in engleza si ma gandeam ca nu-s singurul care are Dreambox aici.

    Dar, daca n-am incotro, o sa incerc si acolo!

    Tnx.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pun o lista pentru NA o sa-mi apara satelitii 91, 110 si 119 acolo? Si inca o intrebare: ca sa sterg satelitii care nu ma intereseaza trebuie sa-i sterg manual, unul cate unul? Sau e de-ajuns daca-i sterg din fisierul "satellite.xml"?

    Multumesc!
    Miracle can happen!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by icntf View Post
    Daca pun o lista pentru NA o sa-mi apara satelitii 91, 110 si 119 acolo? Si inca o intrebare: ca sa sterg satelitii care nu ma intereseaza trebuie sa-i sterg manual, unul cate unul? Sau e de-ajuns daca-i sterg din fisierul "satellite.xml"?

    Multumesc!
    Da, iti apar. Eu ii sterg din menu unul cite unul. Poti sa-i stergi si din fisier.

  9. #9
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by icntf View Post
    Daca pun o lista pentru NA o sa-mi apara satelitii 91, 110 si 119 acolo? Si inca o intrebare: ca sa sterg satelitii care nu ma intereseaza trebuie sa-i sterg manual, unul cate unul? Sau e de-ajuns daca-i sterg din fisierul "satellite.xml"?

    Multumesc!
    uite o lista pe care o folosesc eu
    http://rapidshare.com/files/208580417/rdi.zip.html
    are mai multi sat in lista da nu conteaza. tu configureaza dm-ul doar cu ce iti trebuie. Nu trebuie sa stergi din xml.

    foloseste dupa scanare dreamboxedit http://dreambox.happyllama.com/ ca sa`ti editezi listele usor

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sfaturi!

    Intr-adevar am pus lista imediat dupa instalarea imaginii si am canalele si satelitii. Problema e ca am semnal pe canale dar nu-mi deschide nimic (ma refer la Gemini si PLi). Am pus si rqcamd-ul, am asteptat pentru autoroll si nimic ...! Mai sunt ceva setari de facut?

    Multumesc anticipat!
    Miracle can happen!

  11. #11
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by icntf View Post
    Multumesc pentru sfaturi!

    Intr-adevar am pus lista imediat dupa instalarea imaginii si am canalele si satelitii. Problema e ca am semnal pe canale dar nu-mi deschide nimic (ma refer la Gemini si PLi). Am pus si rqcamd-ul, am asteptat pentru autoroll si nimic ...! Mai sunt ceva setari de facut?

    Multumesc anticipat!
    rqcamd1.14 ai pus da?
    http://rqcamd.doesntexist.com/

    din cite stiu nu prea trebuie sa astepti ptr ar, trebuie sa porneasca imediat.
    ca sa iti fie mai simplu , cauta o versiune mai veche de rqcamd , preferabil 1.13
    instaleaz-o pe aceea si dupa aia pune fisierele de la 1.14 peste.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salve din nou,

    Am incercat mai multe img. in multiboot si toate-mi spun acelasi lucru cand schimb canalul: "Service could not be found!".

    Am incercat sa si scanez, am tot asteptat la "Waiting to lock on:" si degeaba.

    Folosesc aceeasi lista de canale si acelas "rqcamd" pe toate img. dar nu-mi merge decat pe DSM.

    Imi scapa mie vreo setare? Aveti vreo idee?

    Help, please ...!

    Tnx.!

    P.S. Am incercat cu Gemini 4.50, Gemini 4.60, PLi din octombrie, Darkstar 2 si nu mi-au deschis nici macar free-urile. Habar n-am ce altceva sa mai incerc!

    Multumesc!
    Miracle can happen!

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai semnal, antena nu e orientata corect, sau setarile lnb-ului nu sunt corecte.


    Quote Originally Posted by icntf View Post
    Salve din nou,

    Am incercat mai multe img. in multiboot si toate-mi spun acelasi lucru cand schimb canalul: "Service could not be found!".

    Am incercat sa si scanez, am tot asteptat la "Waiting to lock on:" si degeaba.

    Folosesc aceeasi lista de canale si acelas "rqcamd" pe toate img. dar nu-mi merge decat pe DSM.

    Imi scapa mie vreo setare? Aveti vreo idee?

    Help, please ...!

    Tnx.!

    P.S. Am incercat cu Gemini 4.50, Gemini 4.60, PLi din octombrie, Darkstar 2 si nu mi-au deschis nici macar free-urile. Habar n-am ce altceva sa mai incerc!

    Multumesc!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by tmobile View Post
    Nu ai semnal, antena nu e orientata corect, sau setarile lnb-ului nu sunt corecte.
    Pai tocmai asta e ca setarile sunt EXACT ca cele din DSM dar nu-mi gaseste serviciile si satelitii. Am incercat mai multe combinatii cu diseq-ul, din meniu, dar tot degeaba. Toata ziua de ieri (sambata) am incercat sa-l configurez, am instalat mai multe img. dar, asa cum am mai spus, nici macar free-urile nu le vad. Pe DSM merge f. bine, pe alte imagini nu vrea deloc ...!



    Multumesc din nou!
    Miracle can happen!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top