Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default Un nou skin HD, poate cel mai reusit pt DM800

    Salutare tuturor, pentru toti posesorii de dm800 care nu stiau de el va atrag atentia asupra unui nou skin HD, Infinity. De ce? Simplu, skin-ul hd al lui kerni e frumusel dar pe mine ma deprima culorile folosite, sint batranicioase si imaginea se "impiedica" cu el. Acesta mi se pare mai reusit, mai placut si imaginea se misca foarte repede aproape ca si cu un skin sd. Testat si functional pe newnigma, skin-ul este o adaptare (a se citi copie ) a originalului de la echipa ruDream. Posibil sa mai aiba bug-uri deoarece inca nu e chiar gata dar eu l-am testat si merge bine.

    Deci de aici il puteti lua pt Newnigma2 si celelalte imagini CVS, deci nu Gemini

    Asa arata:




    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    30.92 db ? Locuiesti in sediul ARD ?

    Mai era un skin asemanator , cu grafica chiar mai buna dar avea minus ca in lista de canale (tasta OK) nu aparea si fereastra cu canalul TV care e difuzat in background .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este implementat in nabilo de mult...
    350 kg de scule!

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai tu ce credeai? Stau in pivnita la ARD

    Nu man, e poza luata de altundeva, sa zic asa oficiala. Skinul e super fain, mai reusit e cel original de la rudream da aia cer vreo 50 euro pt imagine; deci o poti lua, o instalezi si dupa 15-30 minute se opreste dreamu si zice sa cumperi cheie. Care cheie, spun gurile rele, iti da acces si la un server de sh**e al celor de la rudream. Pt mine neinteresant dar ma bucur c-au facut astia un skin asemanator si free!

    Originalul arata asa, eu zic ca e bestial (daca nu e trucat, si cu exceptia ca arata frecventa 0)!














    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E OK, se misca repede dar bara aia de sunet e imensa. Mie imi place mica.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    ...
    Originalul arata asa, eu zic ca e bestial (daca nu e trucat, si cu exceptia ca arata frecventa 0)!
    eu am instalat versiunea de test de la rudream si iti pot spune ca skinul arata mult mai bine in realitate decit in aceste poze
    si din pacate pot spune ca orice replica la acest skin am testat (LT si Nabilo) inca nu s-a ridicat la inaltimea skinului rudream

    dar voi incerca cu multa incredere skinul propus de tine in speranta ca se va apropia mult mai mult de ceea ce s-a vrut

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @imeb ai reusit sa pui emu pe rudream
    eu am reusit,dar numa din consola sa-l pornesc.
    350 kg de scule!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact, il porneam doar din consola
    nu am descoperit mecanismul prin care ar fi aparut in meniu

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default Este Infinity pe IHAD

    Gasiti skin Infinity pentru Gemini pe IHAD !
    Nu stiu cum sa fac sa-si ia Piconurile ! nici cu Kerni nici cu Infinity ! le-am incarcat ...am schimbat skin-ul si degeaba !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta de aici ? cel mai probabil ca da...
    stiam eu ca am mai testat inca o versiune in afara de LT si Nabilo

    din pacate si acesta se inscrie in aceeasi linie

    probabil ca va apare odata cu noul Gemini intr-o versiune mai rafinata, mai finisata, dar pina atunci, ramin la dTV-HD_LE

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta ... http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb...hreadid=101432 si chiar merge ... da parca tot Kerni i-mi place !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in acest caz datele problemei se schimba radical! multumesc frumos de info
    abia astept sa ajung acasa sa-l testez
    sper ca in aceasta versiune sa functioneze si subtitrarile DVB deoarece in versiunile precedente lipseau

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default oarecum off:

    a gasit cineva o metoda de centrare si/sau marire a subtitrarilor dvb in cazul skin-urilor hd?
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de centrare da, dar de marire nu
    cauta in skin.xml stringul "SubtitleDisplay" si modifici cf celor de mai jos

    Code:
    <screen name="SubtitleDisplay"  position="310,140" size="720,576" zPosition="-1"  flags="wfNoBorder" backgroundColor="transparent" />
    si cum spuneam mai devreme, problema subtitrarilor in acest skin inca nu s-a rezolvat

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    de centrare da, dar de marire nu
    cauta in skin.xml stringul "SubtitleDisplay" si modifici cf celor de mai jos

    Code:
    <screen name="SubtitleDisplay"  position="310,140" size="720,576" zPosition="-1"  flags="wfNoBorder" backgroundColor="transparent" />
    si cum spuneam mai devreme, problema subtitrarilor in acest skin inca nu s-a rezolvat
    mersi fain
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top