Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Cline error

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Cline error

    salutare. DM500, EDG Nemesis, CCcam 2.0.4
    Toate bune si frumoase pana azi cand observ ca nu pot sa creez nici o linie in cccam.cfg. Nici cu dcc nici cu programelul facut de ecokey. La dcc nu imi da nici o eroare, dar cand il redeschid observ ca nu a adaugat nimik. Iar la programul lui ecokey cand ii dau save imi da "could not creat file". Are idee cineva ce si cum?
    Va foarte multumesc.

  2. #2
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa intri cu commanderu' in dream si sa adaugi ad labam liniile?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    salutare. DM500, EDG Nemesis, CCcam 2.0.4
    Toate bune si frumoase pana azi cand observ ca nu pot sa creez nici o linie in cccam.cfg. Nici cu dcc nici cu programelul facut de ecokey. La dcc nu imi da nici o eroare, dar cand il redeschid observ ca nu a adaugat nimik. Iar la programul lui ecokey cand ii dau save imi da "could not creat file". Are idee cineva ce si cum?
    Va foarte multumesc.
    Pune-le manual cum zice si javrica si tre sa mearga.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default nu merge

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Ai incercat sa intri cu commanderu' in dream si sa adaugi ad labam liniile?
    v-am zis... cu dcc...tot prin ftp. Am incercat si cu leech sa le pun. am trimis cccam.configu' in calculator, l-am modificat, am pus liniile c si f care vroiam, am salvat, am verificat si apar liniile, dar atunci cand le trimit in dream, imi apare upload failed. Am incercat sa trimit si alt fisier catre dream, la toate imi da ca upload failed. Ca si cand ar protejat la scris, ceva gen "read only". Tineti cont ca sunt oarecum incepator. Am vreo 10 linii pe care mi le-am pus singur, cu ajutorul unor useri de aici, dupa care am tot pus si scos singur fara nici o problema, dar acum nu mai merge. nu stiu de ce. Salavati-ma va rog
    10x
    Later: am incercat sa ii dau un restart la dream si s-a blocat. L-am scos/bagat in priza a pornit. Ia-m dat restart enigma si mi-a aparut: "FATAL ERROR - couldn't open servicefile - create /var/tuxbox/config/enigma!" ........... aaa?
    Last edited by doftoru; 11th March 2009 at 15:26.

  5. #5
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca ti s-a bulit imaginea si va trebui sa o pui din nou
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Cred ca ti s-a bulit imaginea si va trebui sa o pui din nou
    o fi si asta... nasol moment.. totusi totul merge perfect. si gigi pe chei si restul in share. o sa o incerc si pe-asta cu repusul imaginii. Sper sa fie asta si sa mearga dupa
    mersi...

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba img. ca-i treaba de cateva minute dar nu uita sa salvezi inainte CCcam.cfg, desi se comporta ciudat altceva nu are ce sa fie.




  8. #8
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Schimba si parola din dreambox.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default mda

    rezolvat. Am repus img si merge. ce avea - nu stiu.
    Intrebare: Mi-ati zis ca "e treaba de cateva minute" treaba cu schimbarea imaginii. Pt mine e un chin si probabil e asa pt ca nu stiu cum sa fac sa nu o iau de la capat cu toate setarile. De ex. dupa ce pun imaginea tre sa fac toata treaba aia ca sa folosesc setarile lui first zipper (cu stersul satelitilor - toti pasii) + tre sa imi pun toti satelitii din nou si sa stau sa ii caut pas cu pas pt fiecare satelit in parte. Oare ar fi trebuit sa imi salvez vreun fisier/folder si dupa repunerea imaginii sa le pun la loc si scapam de tot chinul asta
    Stiu..trebuia sa intreb inainte...da' na... macars a stiu de-acum in colo
    Mersi.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    rezolvat. Am repus img si merge. ce avea - nu stiu.
    Intrebare: Mi-ati zis ca "e treaba de cateva minute" treaba cu schimbarea imaginii. Pt mine e un chin si probabil e asa pt ca nu stiu cum sa fac sa nu o iau de la capat cu toate setarile. De ex. dupa ce pun imaginea tre sa fac toata treaba aia ca sa folosesc setarile lui first zipper (cu stersul satelitilor - toti pasii) + tre sa imi pun toti satelitii din nou si sa stau sa ii caut pas cu pas pt fiecare satelit in parte. Oare ar fi trebuit sa imi salvez vreun fisier/folder si dupa repunerea imaginii sa le pun la loc si scapam de tot chinul asta
    Stiu..trebuia sa intreb inainte...da' na... macars a stiu de-acum in colo
    Mersi.
    Ai pm.
    Adauga-ma pe mess si rezolvam.




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top