Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default AU card MAX tv pe Dream 800?

    Stiu ca era o solutie pentru cardul de Focus pe forum pentru ca acesta sa-si faca AU dar nu stiu ce sa fac pentru cardul via de Max. Am pus in cccam.cfg : DISABLE EMM : no dar nu vrea sa se miste. Luna trecuta am procedat la fel dar pana nu am bagat iara in priza Dream-ul 500 nu am avut sorti de izbanda. Aveti sa-mi dati o solutie? Folosesc cccam2.0.11 . Tot luna trecuta am pus absolut toate cam-urile ce le-am gasit la addons/download (Gemini server - cccam, mgcam,......) dar nu am reusit sa fac update cu niciului din ele.


  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default au max card dm 500

    Daca ai reusit sa faci update la cardul de max (via)pe dm 500 ,imi spui si mie reteta te rog.

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @vasilis

    pentru 800 HD merge cu MGcamd/NewCs.DM pe GEMINI 3.9, 4.0, 4.1
    solutia a dat-o atudor099 ( el are si chitul cu care merge )

    @mihayll
    la 500 merge cu gbox 2.1b si camd3.899

    totul a fost probat de mine si merge 100%
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa fac vre-o setare in MGcamd sau doar sa le instalez? Deocamdata le-am instalat de vre-o 5 minute dar nu porneste.


  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    Trebuie sa fac vre-o setare in MGcamd sau doar sa le instalez? Deocamdata le-am instalat de vre-o 5 minute dar nu porneste.
    kitul de la download nu merge
    existä un kit ( verisune mai veche ) de mgcamd/newcs
    dä adresa de mail sau contacteazä-l pe atudor099
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am dat mesaj dar cine stie cad intra pe forum. Ti-am trimis si tie adresa. Multumesc!


  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca asta in configurarile mgcamd

    A: { 01 }


    asa mia facut update cardu tvr
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @vasilis
    you have e-mail
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata! A functionat cu ce mi-a trimis hidric!
    Multumesc frumos!


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top