Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    buc
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default dulce pe echosmart(va intra toate tansponderele?)

    dupa ce am reusit sa fac sa mearga dulce pe al meu echosmart 791 mi-am dat seama ca multe din transpondere sunt inca 'scrambled'
    o sa mai mesteresc la el sa vad de ce se intampla asta,
    a trecut cineva prin asta deja?
    incest is at least something the whole family can do.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    buc
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai exact pe 12524 V nu intra programe de gen tvr 2 antena 1 axn prima

    any ideas?!


    E OK, nu e panica,
    aranjand programe pe astra, mi-am dat seama ca zice no signal la cele adaugate prin manual search, odata adaugat transponderul si pus automatic search, le vede si SE vad
    Last edited by oasisontherun; 8th March 2009 at 23:17.
    incest is at least something the whole family can do.

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa editezi in Chedit 8.4 daca nu merge

    poate ai deja 2500 de canale in lista si nu mai suporta softul mai multe

    cu Chedit 8.4 poti pune si mai multe canale in lista

    un factory default ajuta si chiar un restart

    sterge alte canale de pe alti sateliti la care nu te uiti

    poti lua de la altcineva o lista cu acele canale gata scanate si o pui cu stick USB sau cu null modem
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    buc
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu erau decat vreo 60 de canale, vroiam sa sterg un TP bulgresc si am sters unul romanesc din greseala, asa ca le-am reaaugat prin manual search(abia azi la serv mi-am facut cablu null modem)
    cele adaugate prin manual search, apareau ca avand semnal dar imginea era neara si n-aveau sunet,
    dupa ce i-am dat automatic search au mers
    incest is at least something the whole family can do.

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by oasisontherun View Post
    nu erau decat vreo 60 de canale, vroiam sa sterg un TP bulgresc si am sters unul romanesc din greseala, asa ca le-am reaaugat prin manual search(abia azi la serv mi-am facut cablu null modem)
    cele adaugate prin manual search, apareau ca avand semnal dar imginea era neara si n-aveau sunet,
    dupa ce i-am dat automatic search au mers
    poti da si scanare oarba (blind search) si o sa gaseasca tot ce vrei
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top