Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu vad de pe PC-DVI pe HDMI la Toshiba :(

    Nu vad de pe PC-DVI (ATI 9000)

    pe HDMI la Toshiba XV501
    Pe VGA merge la rezolutiile recomandate in manual, pe dvi-HDMI nu vrea la nicio rezolutie (cu ultimul catalyst).

    A mai patit cineva? Aveti o sulutie?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HD
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satcodx2002 View Post
    Nu vad de pe PC-DVI (ATI 9000)

    pe HDMI la Toshiba XV501
    Pe VGA merge la rezolutiile recomandate in manual, pe dvi-HDMI nu vrea la nicio rezolutie (cu ultimul catalyst).

    A mai patit cineva? Aveti o sulutie?
    -verifica cablul sau incearca cu altul...
    -incearca rezolutii mici de genul 1024/768 si nu mai mult de 60Hz,
    -porneste tv apoi pc fara sa ai conectat monitorul la dvi sau vga, asa il va detecta doar pe televizor.
    Ce mesaj iti apare pe tv?
    SkyStar HD2, Echosmart 791, Antena simetrica Al 1,5 m, LNB Twin, Actuator A18, Pozitioner Strong SRT V50, 28 sateliti de la 68,5 E la 43 V.

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si cu cablul in alta mufa hdmi.




    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Calculatorul tau vede TV-ul?
    De ex, click dreapta la mouse pe desktop/
    -la XP alege Proprieties /Display Setings
    -la Vista alege Personalize /Display Setings
    si acolo vezi daca intradevar s-au conectat TV-ul si TV-ul.

    Eu cred ca nu ai activat TV-ul in displayul de la computer.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit pe internet ca pur si simplu nu merge datorita placii ATI (e un PRO 9000 mai vechi), cu NVidia ar merhe bine. Stie cineva alta solutie decat sa schimb placa video (sau PCul, TVul ?
    (sau poate au o NVidia si vor ATI
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu de ce am o presimtire ca e faza cu sau fara HDCP. Unele televizoare (toate au mai multe mufe HDMI) au mufe (una, doua) pe care specifica, in cartea tehnica, ca e recomandat sa conectezi calculatorul. Cauta in cartea tehnica, sau verifica pe rand toate mufele HDMI de pe televizor. Asta ar fi pasul 1. Pasul 2, verifica cablul, inlocuieste-l cu altul de proba. Pasul 3, pui alta placa video.
    Vezi ca ultimele Ati au si sunet pe DVI-HDMI, la NVidia ai sunet doar daca faci o conexiune interm, in comp, de la placa de baza la cea video, iar de cele mai multe ori placile video vin fara acel cablu, iar daca il confectionezi nu o sa sti sa-l legi.
    Atentie ! Nu fa experiente pe mufele HDMI cu aparatele sub tensiune, decupleaza tot si dupa butonezi prin spate. Se pot defecta porturile.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartita View Post
    Nu stiu de ce am o presimtire ca e faza cu sau fara HDCP. Unele televizoare (toate au mai multe mufe HDMI) au mufe (una, doua) pe care specifica, in cartea tehnica, ca e recomandat sa conectezi calculatorul. Cauta in cartea tehnica, sau verifica pe rand toate mufele HDMI de pe televizor. Asta ar fi pasul 1. Pasul 2, verifica cablul, inlocuieste-l cu altul de proba. Pasul 3, pui alta placa video.
    Vezi ca ultimele Ati au si sunet pe DVI-HDMI, la NVidia ai sunet doar daca faci o conexiune interm, in comp, de la placa de baza la cea video, iar de cele mai multe ori placile video vin fara acel cablu, iar daca il confectionezi nu o sa sti sa-l legi.
    Atentie ! Nu fa experiente pe mufele HDMI cu aparatele sub tensiune, decupleaza tot si dupa butonezi prin spate. Se pot defecta porturile.
    Multumesc. Paşii 1 şi 2 i-am încercat, fără succes. Ramane sa fac rost de o placa nVidia. Vrea cineva un ATI la schimb
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine tot ATI dar radeon x1550 si lcd panasonic merge fara probleme. incearca sa te joci cu setarile din Catalyst control center mai precis in "displays properties".

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top