Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Gemini 2.10 si GOTOX ?

    Dupa ce m-am bucurat de frumusetea acestei tehnologii care merge impecabil pe mai toate gioarsele din lumea asta ... ce mi-am zis hai sa-l facem pe "pitic" ( DM500 ) sa mearga si el la fel ! ... mare greseala ...
    Totul parea ca incepe bine ... mi-am dat coordonatele .. 23.6E si 46.7N ... am definit o lista de sateliti doriti .... si am zis SCAN ! ... aici au inceput necazurile ... motorul folosit pana cu o jumate de ora inainte de un STRONG 6125 in mod pozitie satelit .... a refuzat sa se miste din pozitia O ! ... firmware reset, motor la 0 , orice vraji i-am facut ... tot aiurea s-a purtat .... la un moment dat a pornit scanarea ... dar nu de la primul din lista Astra ci de la ultimul Amos ! ... s-a oprit la Sirius ... fara nici un motiv ! si gata ...
    Ajurooor ! m-a adus in pragul disperarii ... am butonat la telecaomanda 4 ore ! am facut toate presupunerile imbecile din lumea asta ... si tot degeaba ! ce gresesc mai oameni buni ! nu vreau alta imagine decat Gemini ! ca omul nu stie LINUX ! nu este GURU !

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Gemini 2.10 si GOTOX ?

    Quote Originally Posted by mihaip
    Dupa ce m-am bucurat de frumusetea acestei tehnologii care merge impecabil pe mai toate gioarsele din lumea asta ... ce mi-am zis hai sa-l facem pe "pitic" ( DM500 ) sa mearga si el la fel ! ... mare greseala ...
    Totul parea ca incepe bine ... mi-am dat coordonatele .. 23.6E si 46.7N ... am definit o lista de sateliti doriti .... si am zis SCAN ! ... aici au inceput necazurile ... motorul folosit pana cu o jumate de ora inainte de un STRONG 6125 in mod pozitie satelit .... a refuzat sa se miste din pozitia O ! ... firmware reset, motor la 0 , orice vraji i-am facut ... tot aiurea s-a purtat .... la un moment dat a pornit scanarea ... dar nu de la primul din lista Astra ci de la ultimul Amos ! ... s-a oprit la Sirius ... fara nici un motiv ! si gata ...
    Ajurooor ! m-a adus in pragul disperarii ... am butonat la telecaomanda 4 ore ! am facut toate presupunerile imbecile din lumea asta ... si tot degeaba ! ce gresesc mai oameni buni ! nu vreau alta imagine decat Gemini ! ca omul nu stie LINUX ! nu este GURU !
    Am intilnit si eu o situatie asemanatoare,motorul nu mai pozitiona pe o serie de sateliti,dute la motor setup debifeaza gotoXX si sterge satelitii din fereastra din stg sa ramina scris doar delete me si motorul o sa-si revina la normal. La mine asta a fost problema,sper sa-ti fie de ajutor. BAFTA

  3. #3
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    patzit la fel - cumparat pozitioner h-h
    whitesnake.com

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu disperati. am patit-o si eu.
    dati reset la motor asa cum scrie la carte.
    nu folositi de prima oara gotox. defifati opriunea aia si gasiti manual satelitii asa incat motorul sa invete noile pozitii.
    a doua oara o sa mearga bine cu gotox. cel putin la mine merge struna.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default S-a rezolvat !

    Asa a fost !
    Am dat reset la motor ! am definit si salvat parametrii de GOTOX ! am iesit din meniu si am dat drumul la cautare ... si a fost OK !
    Amestecul parametrilor sau utilizarea alternata a motorului in mod pozitie si GOTOX ... aduce softul motorului ( si am serioase banuieli ca si pe Gemini ! ) intr-o ... ceata profunda ! totul este sa te decizi de la bun inceput ce doresti ... si apoi sa fii consecvent !
    Multzam de ajutor !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nou Gemini 3.10
    By nrares in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 26th August 2006, 06:30
  2. NEW SOFT 6355 (GotoX support)
    By armandino in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 2nd August 2006, 19:26
  3. Gemini 2.90
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 16th May 2006, 09:19
  4. Gemini 2.70
    By loko in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 5th February 2006, 11:57
  5. Gemini Image si Gemini Manager
    By rolion in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2005, 09:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top