Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Intrebare

  1. #1
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare

    Am un peer pe Cccam care zice ca are local sky it full si Inxtc.Cu toate astea nu apare cu niciun local.Intr-adevar in hop 2 la mine apare cu skyitalia.El mi-a zis ca are cardul nds 3 si foloseste newcs si de-aia il vad in hop 2.Cum imi dau eu seama ca el are ca local intr-adevar sky it daca foloseste newcs? Si doi,de ce nu apare cu inxtc ca local ci tot in hop 2.Minte au ba?

    Sa mai adaug faptul ca nu-mi apare la clienti deloc desi a activat linia mea si eu am pus linia F cu userul si parola pentru el.Apare numai ca server.Weird.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Am un peer pe Cccam care zice ca are local sky it full si Inxtc.Cu toate astea nu apare cu niciun local.Intr-adevar in hop 2 la mine apare cu skyitalia.El mi-a zis ca are cardul nds 3 si foloseste newcs si de-aia il vad in hop 2.Cum imi dau eu seama ca el are ca local intr-adevar sky it daca foloseste newcs? Si doi,de ce nu apare cu inxtc ca local ci tot in hop 2.Minte au ba?

    Sa mai adaug faptul ca nu-mi apare la clienti deloc desi a activat linia mea si eu am pus linia F cu userul si parola pentru el.Apare numai ca server.Weird.
    1. Cu programul card sharing control centre, click pe serverul lui. Cardul sky si inxtc apar in Hops2 de la dns lui. Sint cardurile lui.
    Apar astfel: abb77dbfd54xxxxx_5cc1c 1 1 ! NO ! 919 : 0 SKY Italia (13E) # nu sint cardurile individului.
    2. Nu apare ca client? Verifica inca odata liniile, si contacteaza partenerul. In caz ca corespunde la punctul 1.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai sigur cere-i o linie N si te lamuresti daca are local Sky it.
    Intr-adevar cardurile de nds3 nu pot fi citite decit ce newcs(hop 1) si date mai departe de cccam(hop 2)...
    Rapidist pur singe...

  4. #4
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    1. Cu programul card sharing control centre, click pe serverul lui. Cardul sky si inxtc apar in Hops2 de la dns lui. Sint cardurile lui.
    Apar astfel: abb77dbfd54xxxxx_5cc1c 1 1 ! NO ! 919 : 0 SKY Italia (13E) # nu sint cardurile individului.
    2. Nu apare ca client? Verifica inca odata liniile, si contacteaza partenerul. In caz ca corespunde la punctul 1.
    Ok.Imi arata ca respectivele carduri provin de la DNS-ul lui.La sky it are caid:093b.Dar imi apare in plus tot de la dns-ul lui si Digitv ,desi el a zis ca are doar 2 locale(Skyit si inxtc).Mersi pentru sfaturi.
    Sanatate.

    Optimus.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Optimus-sincer nu am nimic cu tine.
    Un cs de calitate se face si cu hops2( cazul NDS seria 0002xxxxxxxx) atat pentru cartile de IT cat si cele de UK-credema ca am probat, pentru ca am cartile de 0001 si 0002.
    Apoi scapati odata de mentalitatea asta de "nu-l vad in hops 1", "eu vreau doar verde" cat si alte aberatii.
    Normal sa fie si INX...tot hops2 ca altfel cum vrei sa fie!? una prin newcs si altra prin CI? Imposibil-ruland doar de pe un dream fie el si 7020/8000

    daca avea 0919 atunci puteai sa te agati de el, dar nu cred ca unul cu mosc de digi sau orice card de 2 parale ar avea curaj sa sara la unul cu sky sa zica ca el da full si ala nu...
    Eu parlaci de astia am avut destui...i-am sters-mai ales pe cei cu moacs care ai durea fix in pix de update.
    Daca nu apare la clienti poate nu vrea sa ia de la tine nimic inca...posibil sa te scoata, sau ai gresit tu la linia F/C care le-ai schimbat cu el.


    @paulino
    Fugi cu cercul...
    Sa-mi fi cerut tu mie linie N iti dadeam de urgenta numai N...
    Nu schimbam in veci cu tine pentru ca tu nu ma poti obliga sa dau N stiind ca sunt cele mai expuse hackingului.
    pentru linii N foloseste programul lui ecokey...poate ai sa gasesti si un scai...

    Eu i-am sugerat sa ceara linie N sa se convinga ca tipul are sau nu local...
    cred ca se stie ca liniile N fac reshare pina in distanta 7...
    de folosit de la ecokey nu folosesc pentru ca am sky...chiar local...
    Rapidist pur singe...

  6. #6
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Optimus-sincer nu am nimic cu tine.
    Un cs de calitate se face si cu hops2( cazul NDS seria 0002xxxxxxxx) atat pentru cartile de IT cat si cele de UK-credema ca am probat, pentru ca am cartile de 0001 si 0002.
    Apoi scapati odata de mentalitatea asta de "nu-l vad in hops 1", "eu vreau doar verde" cat si alte aberatii.
    Normal sa fie si INX...tot hops2 ca altfel cum vrei sa fie!? una prin newcs si altra prin CI? Imposibil-ruland doar de pe un dream fie el si 7020/8000

    daca avea 0919 atunci puteai sa te agati de el, dar nu cred ca unul cu mosc de digi sau orice card de 2 parale ar avea curaj sa sara la unul cu sky sa zica ca el da full si ala nu...
    Eu parlaci de astia am avut destui...i-am sters-mai ales pe cei cu moacs care ai durea fix in pix de update.
    Daca nu apare la clienti poate nu vrea sa ia de la tine nimic inca...posibil sa te scoata, sau ai gresit tu la linia F/C care le-ai schimbat cu el.


    @paulino
    Fugi cu cercul...
    Sa-mi fi cerut tu mie linie N iti dadeam de urgenta numai N...
    Nu schimbam in veci cu tine pentru ca tu nu ma poti obliga sa dau N stiind ca sunt cele mai expuse hackingului.
    pentru linii N foloseste programul lui ecokey...poate ai sa gasesti si un scai...
    Ma bucur ca n-ai nimic cu mine.Acum pot dormi linistit.
    Ideea e ca tipul respectiv nu stie sa faca schimb de linii.I-am explicat cum trebuie sa puna linia de la mine,am verificat si linia F care ii confera acces la serverul meu,dar ceva nu face bine ,pentru ca imi spune ca apar cu 0 cards ceea ce e absurd.Ceilalti peeri sunt bine -mersi conectati la serverul meu si pot confirma pentru ca multi sunt de pe site-ul asta.

    Sanatate.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca linia ta F e corecta, fa-i lui linia C si spune-i sa o ia cu "copy" si sa o puna cu "paste" ca sa nu faca vreo greseala la scrierea ei si atunci ar trebui sa fie ok. In multe cazuri apar erori de la un spatiu in plus sau in minus intr-o linie de forma C: dns port user pass no { 0 0 x } , unde x este 2, maximum 3 (personal folosesc 1 luând numai localul de la useri dar in cazul asta trebuie folosit 2)
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top