Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arad
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default Rds link nu vi se pare ca nu prea merge?

    De 3 luni am probleme cu net-ul la rds, cade si trebuie sa resetez routerul sa primesc IP bun, am sunat la RDS si copii aia nu stiau ce sa-mi spuna doar ca vezi doamne de vina e routerul, l-am aruncat pe geam si de 1 luna am aceeasi problema, cade netul si de 8 ori pe zi, cand le-am spus la copii ca nu eu sunt de vina ci ei (sa nu dau nume incepand de la primul) nu m-au crezut.Cred ca au abonat pre multi pentru un spatiu prea mic.Ce zice-ti?

  2. #2
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=bmxro;694919]De 3 luni am probleme cu net-ul la rds, cade si trebuie sa resetez routerul sa primesc IP bun, am sunat la RDS si copii aia nu stiau ce sa-mi spuna doar ca vezi doamne de vina e routerul, l-am aruncat pe geam si de 1 luna am aceeasi problema, cade netul si de 8 ori pe zi, cand le-am spus la copii ca nu eu sunt de vina ci ei (sa nu dau nume incepand de la primul) nu m-au crezut.Cred ca au abonat pre multi pentru un spatiu prea mic.Ce zice-ti?[/qu

    eu zic ca tu esti un raspandac nechibzuit, netul mere bine la rdc fata de romtelecom, upc, radiocom, vodafone,....etc

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge bine. In schimb, zilele trecute aveam IP de Franta, acum de vreo 2 zile am IP de Spania. Ma distreaza ca si PayPal si Google Ad-Words si Analytics mi-au scris ca e posibil sa fie o accesare neautorizata a conturilor mele avand in vedere IP-urile de la care le-am accesat.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arad
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=da smeker;694926]
    Quote Originally Posted by bmxro View Post
    De 3 luni am probleme cu net-ul la rds, cade si trebuie sa resetez routerul sa primesc IP bun, am sunat la RDS si copii aia nu stiau ce sa-mi spuna doar ca vezi doamne de vina e routerul, l-am aruncat pe geam si de 1 luna am aceeasi problema, cade netul si de 8 ori pe zi, cand le-am spus la copii ca nu eu sunt de vina ci ei (sa nu dau nume incepand de la primul) nu m-au crezut.Cred ca au abonat pre multi pentru un spatiu prea mic.Ce zice-ti?[/qu

    eu zic ca tu esti un raspandac nechibzuit, netul mere bine la rdc fata de romtelecom, upc, radiocom, vodafone,....etc
    nu vorbeam cu unu care abia s-a inscris in forum si deja e dastept, nu am avut in decursul anilor disensiuni cu nimeni si pe tine chiar nu are rost sa te bag in seama.Vorbeam cu oameni seriosi nu cu cei pusi pe cearta si era o intrebare de fapt.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu aveam IP 86.xx.xx.xx si m-am trezit cu IP de genul 188.xx.xx.xx.( au schimbat si DNS )




  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E vreo problema daca nu e 86.xxx ci 188.xxx ? Nod in papura se gaseste mereu .

    Pacar ca nu se pot aloca IP-uri cu 666.xxx

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am si de la Czone. I-a cumparat RDS de curand(cateva luni) si merge de kkt. M-am certat cu serviciul lor tehnic de 10 ori, intamplator, (adica cu alta treaba) am ajuns mai sus de baietei si fetitele de la relatii. Raspunsul a fost: stim, asta e. Mi-am tras net de la altii si Czone la mine e in curs de lichidare.
    Am un prieten pe RDS si lui ii merge bine. Cred ca depinde de zone.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si eu. acum 2 luni se plangea un coleg de servici ca nu ii merge bine netul de la rds, ca i se deconecteaza mereu routerul. de acum o sapt nici mie nu imi mai merge, imi pica de minim 8 ori pe zi. iar cand merge abia ... incarca o pagina

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default Net

    Faptul ca s-a introdus o noua clasa de IP-uri care incep cu 188.... nu inseamna ca nu va merge netu daca anumite pagini nu se pot accesa. Avand in vedere ca nu toti providerii la nivel mondial modifica in acelasi timp in filtre aceste ip-uri este explicabil. Chestia asta se rezolva in timp dar poate dura pana la cateva saptamani, depinde de ISP. Toata lumea intreaba : dar de ce nu le-ati introdus dupa ce s-au actualizat peste tot ? Nu ai de unde sa stii cand isi face fiecare acesta modificare si nici nu poti sa astepti la nesfarsit asa ca ii fortezi dand drumu la ip-urile respective.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa, dati fiecare cu parerea si asteptati pana o sa aveti(in curand) FTTH atunci o sa zbarnaie.
    Eu cand imi vine vreo nemultumire imi scot modemul din dulap, si-mi aduc aminte de Xnet... cand aveam 4,7 KB/sec eram fericit...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca RDS va trece de la sistemul FTTB la cel FTTH

    Eu am doua abonamente Fiberlink ... una acasa la parinti care merge ireprosabil la o viteza mare ... iar alta in Tg. Mures ... care este legat la un router si deserveste 4-5 calculatoare legate prin wireless sau wired ... care mergea foarte bine ... dar de cateva saptamani (2-3) apar probleme cu ea ... cade netul ... si nu eu sunt singurul care a patit asa ceva ... cam toata lumea se vaita ca netul nu mai merge ca pe vremuri

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Arges
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema asta vad ca o are o tara in treaga sau aproape toata. si eu am avut probleme cu rds-u (serviciu fiber link) dupa 4 decembrie 2008 pana pe o februarie 2009. am facut plangere la OPC , am fost de numarate ori la ei la sediu central din pitesti (sunt din pitesti) , am vb cu directoru' de aici si din vorba in vorba mi-a spus ca daca nu imi convine sa ma mut pe rtc.m-am enervat si am trimis mail la bucuresti cu toate sesizarile si datele aferente fiecarei sesizari. si cam la 2 saptamani dupa ce am trimis mailul au venit baieti de la rds dupa teren sa le semnez ca immi funtioneaza internetu fara intrerupere.

  13. #13
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si le-ai semnat?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  14. #14
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    RDS-are ceva probleme am observat si eu asta , mie de ex imi ramane conexiunea activa dar pica cateva secunde ... nu mai raspunde dns la ping. Cam des in ultimu timp.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    E vreo problema daca nu e 86.xxx ci 188.xxx ? Nod in papura se gaseste mereu .
    Teoretic nu. Parctic da.
    Nu-i prea in regula alocarea de IP-uri publice din clasa B, clientilor casnici, ca nu esti capu' tau.
    Treaba-i mult mai complexa, da' asa pe scurt, ca ISP, te supuni unor reguli cand aloci adrese IP in retele publice de date.
    FAbian23

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top