Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dulcea romanie
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default dreamup pe cablu utp?

    chiar se poate? a reusit cineva? mie nu-mi iese...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate . adik eu nu am reusit.

    In schimb am reusit cu Flash Wizard .
    Si a mers ... dar trebuie sa bifezi : Kill enigma inainte de toate

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate, dar numai impreuna cu un cablu serial, totusi nu ai specificat ce model de dream ai
    eu faceam update-ul de software in acest fel pe dm600
    dar asta numai pina sa am si dm800, cind am incercat acelasi procedeu si pe dm600, cu succes dealtfel
    in acest moment dreamup nu imi mai este necesar pentru nici unul din boxuri ( si sper din tot sufletul ca nu voi fi atit de neatent incit sa am nevoie sa ma intorc la dreamup! )

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dulcea romanie
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este un dm500 al unui amic, m-am dus la el sa-l ajut; chestia e ca pot pune cu flash wizard pe utp, dar pe serial, ii dau conect, pun alimentarea, apare faza aia cum ca a facut conexiunea, insa nu incarca bara; si nu stiu de ce (daca nu reusesc ii zic sa-l trimita inapoi de unde l-a cumparat sa ii rezolve problema)
    insa era interesant cum ar fi sa mearga direct dreamup pe cablul utp; problema e ca poti instala tot ce ai nevoie si cu flash wizard, dcc, etc, insa daca iti pica imaginea si nu mai poti accesa deloc dm-ul, atunci trebuie dreamup pe serial, si daca asta nu-ti merge... e cam nasol

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Tulcea
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intreb si eu> esti sigur de cablul null-modem? E functional, l-ai probat?
    Nihil Sine Deo!
    Ubi bene, ibi patria.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dulcea romanie
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danix71 View Post
    Intreb si eu> esti sigur de cablul null-modem? E functional, l-ai probat?
    da, totul e ok: pe dm-ul meu (tot 500) merge stas.
    NU MA DUC LA VOT!
    m-am saturat de guvernantii nostri minunati!

  7. #7
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Nu merge cu dreamup dar merge cu flash wizard , am facut azi update de la 4.40 la 4.60 .



  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaitapanait50 View Post
    este un dm500 al unui amic,..... nu stiu de ce .....
    clonare sau exemplar nereusit(a) .
    a mai fost un caz circa un an in urma .

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    800 dreamup ok testat de mine!

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand pornesti DREAM-UP si vrei sa-l folosesti pe cablu serial, fi atent sa fie debifat USE NETWORK si incearca si pe COM1 si pe COM2 chiar si pe COM3....
    Bafta si anunta-ne si pe noi......

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top