Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

View Poll Results: Sondaj : Functioneaza ?

Voters
151. You may not vote on this poll
  • DA - fara probleme

    51 33.77%
  • S-a instalat dar sacadeaza imaginea

    19 12.58%
  • Eroarea : NO CONECTION TO VLC SERVER AVAILABLE

    29 19.21%
  • Alta eroare la pornirea de pe Dream

    22 14.57%
  • Nu merg subtitrarile

    14 9.27%
  • Eroare la instalare

    16 10.60%
Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 229
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default Vizionare filme de pe calculator pe Tv cu Dreambox

    Salutare,


    Inca ceva pentru voi : Play2Dream .
    Acest utilitar va configura Dreambox-ul si PC-ul vostru, pentru a putea viziona filmele de pe PC pe Dreambox.

    Practic programul trebuie rulat o singura data, apoi tot ce aveti de facut e :
    Apasati pe butonul Verde al telecomenzii
    Selectati "Movies from PC"
    Alegeti filmul si apasati OK.
    Asigurati-va ca PC-ul este pornit .... lol


    Mai simplu nu se poate

    Se pot viziona cam toate formatele de filme.
    Subtitrarile merg fara probleme.

    Am testat pe Dreambox 500 , Gemini 4.6 si Windows XP pe calculator.
    Dar ar trebui sa functioneze pe Enigma1 in general
    Va rog sa-mi spuneti voi daca e totul Ok si pe alte configuratii.

    Download aici ultima versiune 1.5 :
    http://www.easysurf.ro/rz6qt4fseokq

    PS. l-am facut in engleza , poate il mai folosesc si altii. Sunteti liberi sa-l distribuiti unde vreti.
    Last edited by ecokey; 22nd January 2010 at 18:41.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va rog - care are vista ... sa-mi zica daca functioneaza.
    Nu am reusit sa-l testez pe vista.

  3. #3
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Din pacate pe DM7020 nu merge.
    plugin login failed:
    /var/tuxbox/plugins/vlcf.so: undefined symbol:_ZN7Decoder5FlushEi
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E enigma 2 ?

  5. #5
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    Quote Originally Posted by ecokey View Post
    E enigma 2 ?
    7020 are E1
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha.
    Hai ca ma interesez ... poate pot face ceva in aceasta privinta.

    Cu toate ca e cam greu de facut ceva ce nu pot testa.
    E cam cu ochii inchisi.

    te tin la curent

  7. #7
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by skkip3r View Post
    Can apas butonul install imi apare mesajul :
    "Failed to change directory!"

    Care e jmenu?
    Asa apare si la DM800 (E2)...
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma uit diseara sa vad despre ce e vorba.

    va tin la curent

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va rog ... cei la care nu le merge
    sa ma ajute cu mai multe informatii

    Ce dream aveti
    Ce imagine
    Ce windows folositi


    Sa-mi pot si eu da seama de unde vine problema.

    Cum va spuneam ... eu l-am testat pe : DM500 , gemini 4.6, Windows XP
    Merci de ajutor si intelegere

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit unde e problema

    repar imediat si pun noua versiune.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ecokey
    salut
    am instalat totul cum ai spus
    pornesc pluginul setez filmul pe care-l doresc, imi apare o linie galbena in josul ecranului, care se incarca, iar dupoa aceea ramane negru
    ce poate fi, da-mi o idee

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Hai ca pun niste BR la RC...
    Eu ma testat XP sp3 si vista cu dm500s-nabilo 08/ inetboxdvb300/sif 1.9.3c
    Foarte bine......da-i Pepsi......berea dupa ce repara.
    @ecokey - Felicitari Buna initiativa




  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noul link de download
    versiunea modificata

    http://www.zshare.net/download/565089079fa1890a/

    Scuzati

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Excelenta treaba, abia astept sa ajung acasa sa-l testez.

    Dar as avea o intrebare, pentru cei care avem home theater cu 5.1 exista vreo posibilitate ?
    Ma refer la sunet, am cablul optic bagat in home theater, nu in tv.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aia cu undefinied symbol vine de la vlcf

    este facut pentru Gemini 4.5

    Eu l-am folosit pe 4.6 si merge fara probleme .

    Intr-o alta versiune voi incerca sa imi omor dreamul cu Pli si Nabilo pentru a-l face sa mearga si pe aceste imagini.

    Cat despre alte modele de Dreambox ... nu am cum testa pentru ca am numai DM500 . Sorry ... pana imi cumpar alt dream ... mai asteptam.
    Doar daca vrea sa doneze cineva un dream

    PS. si e si o amarata de clona (sper sa nu-mi dea careva ban din acest motiv)
    poate merge pe clona si pe original nu ? asta chiar ar fi tare
    Last edited by ecokey; 4th March 2009 at 15:57.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top