Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HD
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR HD pe SkyStar HD2

    Salut!

    Am o placa DVB SkyStar HD2 si va intreb am vreo sansa sa pot vedea TVR HD?
    Am inteles ca e codat Viaccess 2.6
    Cartela oficiala TVR sau Max e singura sansa?
    Nu inteleg cum e cu cartela TVR ce apare la pretul de 50 lei, asta fiind pretul cartelei apoi urmeaza semnarea unui contract cu abonament lunar? daca e asa aveti idee cat costa pe luna?
    Stiti cumva la ce distanta de Sibiu se pot receptiona programele DVB-T ?

    Multumesc anticipat!
    SkyStar HD2, Echosmart 791, Antena simetrica Al 1,5 m, LNB Twin, Actuator A18, Pozitioner Strong SRT V50, 28 sateliti de la 68,5 E la 43 V.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela

    pretul e de 50 ron si atat. nu mai platesti nimik niciodata .

    cat despre dvb-t in alba iulia merge perfect calitate semnal 99% cu o antena din aia din piata(aprox 25 ron).
    IpBox 91HD, 1 Dolce, optibox 7003 dvb-t, 2 x offset + motor H-H

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default harta

    ai aici si o harta sa poti sa ti faci o idee.

    http://www.predavatel.com/ro/6/sibiu/paltinis_dvbt.jpg
    IpBox 91HD, 1 Dolce, optibox 7003 dvb-t, 2 x offset + motor H-H

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HD
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Question Exista posibilitate de share intre Echo si SkyStar ????

    Quote Originally Posted by hateganradu View Post
    ai aici si o harta sa poti sa ti faci o idee.

    http://www.predavatel.com/ro/6/sibiu/paltinis_dvbt.jpg
    Multumesc de informatii!
    Se pare ca sunt imediat in afara ariei de acoperire a releului de la Sibiu!

    Se pare ca o sa merg pe cartela de TVR dar pana la cartela mai e de investit vreo 300 lei pe interfata CA plus CAM Viaccess pentru TVR HD...

    Ce parere aveti ar fi posibilitatea sa bag cartela in Echosmart si binenteles sa mearga toate TVR mai putin cel HD si cumva facut sharing cu placa DVB - SkyStar HD2 prin RS 232 sau LAN (router) astfel sa pot receptiona si TVR HD
    SkyStar HD2, Echosmart 791, Antena simetrica Al 1,5 m, LNB Twin, Actuator A18, Pozitioner Strong SRT V50, 28 sateliti de la 68,5 E la 43 V.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mike77 View Post
    .... mai e de investit vreo 300 lei pe interfata CA plus CAM Viaccess ...
    Ce parere aveti .....
    ca ar fi bine sa cumperi o phoenix interface de la sectiunea Shop si cheltui ~ 100 ron

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Valenii de Munte, 100 Km Nord de Bucuresti
    Posts
    364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cate stiu eu cartela TVR merge direct in Echostar 791, Optibox CX PVR, Opticum 7300 si in alte receptoare care au cam universal
    Last edited by afaco; 5th March 2009 at 11:51.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HD
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate folosii la PC??

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    ca ar fi bine sa cumperi o phoenix interface de la sectiunea Shop si cheltui ~ 100 ron
    Intrebarea mea este se poate conecta la pc prin RS232 sau USB ori direct pe placa la SkyStar HD2, asa cum e interfata originala
    SkyStar HD2, Echosmart 791, Antena simetrica Al 1,5 m, LNB Twin, Actuator A18, Pozitioner Strong SRT V50, 28 sateliti de la 68,5 E la 43 V.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Phoenix interface se conecteaza la PC prin portul serial com 1/2 ( RS232 ) sau la USB prin adaptorul USB-to-Serial ; cablul de conectare este de obicei serial ( nu null-modem ).
    Gestiunea cardului este facuta de programul NewCS care este server pentru :
    - plugin ul de decodare in DVBplayer
    - serverul de sharing ( SBCL sau gbox de exemlu ) pentru receiverele care stiu aceste protocole
    - receiverele cu interfata ethernet ( ex. echolite 792 )
    Cauta la Shop

    Alta varianta , mai scumpa este cu Cardreader dedicat : Infinity USB ; Cas3+ ; Smargo http://www.satking.de/index.php?cPat...eef46849bdaaed
    toate emuleaza un phoenix interface

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top