Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sibiu, Romania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu receptia ORF (Strong 4x55E)

    Am receiver Strong 4155E.... De 2 zile nu imi mai merg ORF 1, ORF 2, ATV+ de pe Astra1... mai are cineva dintre voi problema asta?

    Am softul acela non-concorde unde se pot folosi ke*s, si pana acum 2 zile mergea perfect... au schimbat astia codurile si/sau sistemul de codare

    Am incercat sa reinstalez odata softu, credeam ca e de la receiver, dar tot nu merge... celalalte codate de pe Astra1 merg (ex. NBA+, BBC Prime, Motors TV)

    Softul concorde nu intra in calcul pentru mine, mi se pare mai bun cel "din fabrica"

    Ma puteti ajuta? Multumesc :P Eddy

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De cat timp ai reciverul? Pana in primavara foloseam si eu un 4355evo iar ORF-urile imi intrau din 2 in 2 zile(2 zile da 2 ba). Nu stiu exact care era cauza.


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sibiu, Romania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai, receiverul il am de 2-3 ani, dar e patchuit doar de cateva luni... in tot timpul asta, ORF a mers struna... chiar nush ce are, coduri noi nu gasesc nici unde

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Se pare ca asta a fost ....

    Se pare ca emite doar in Cryptoworks si Nagra2 ! asa ca s-a cam terminat ...

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merg ORF-urile pe SS2(ProgDVB) la ora 22.42....desi S2emu arata cam asa:

    ECM: 0191 - ORF1
    Nagravision2 - 3101
    Key: 00 , no key in softcam.key file !
    Key: 00

    posibil sa fie Free...totusi e ceva ciudat cu ORF...desi pe majoritatea programelor codate procesorul sta la 25-30%, cand comut pe ORF sare la 50% si apoi fluctueaza la 70,80% si intr-un final imaginea se blocheaza...sa fie S2emu de vina?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe Dream merg bine


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar acum am verificat, ORF-urile merg pe: Humy 5400, Dreambox, SS2, Zeta cu fun6, Matrix. Totul in Betacrypt.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Concorde pe 4355E mergeau aseara brici.

    Am observat si eu faptul ca, folosind patchul original, cateva zile mergeau ORF-urile, cateva nu. Cauza nu imi e cunoascuta.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe Kaon mergeau aseara ORF-urile.
    Iar ca info, zicea ca is in Cryptoworks/Betacrypt...nici urma de N2 (inca)
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine meje bine mersi pe freecam 2-20 cu fun 6-1. verificat in acest moment.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sibiu, Romania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat acum inca odata sa pun Concorde 1.05, dar nici cu softul acesta ORF-urile nu merg DELOC... nu inteleg...

    inca nu ma pricep prea bine in domeniu... in ce sunt codate ORF-urile Si ce sistem de codare folosesc softu original Strong, respectiv softul Concorde, pentru a le decripta

    ****** si Betacrypt e acelasi lucru?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ORF-urile sunt codate in sistemul betacrypt.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ORF-ul foloseste simulcrypt in Cryptoworks, Nagra si Betacrypt, din care numai Betacrypt este accesibil.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sibiu, Romania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha... mersi pt informatie...

    si cum e cu ****** ****** si betacrypt e acelasi lucru, nu sau dc apar la receiverul meu codurile pt ORF la ******?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Betacrypt e o varianta usor modificata de ****** (asa cum TPSCrypt este un viaccess modificat).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme Strong 6155
    By narcisyo in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 16th July 2006, 17:54
  2. probleme pozitioner strong SRT V50
    By nikober in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 28th June 2006, 05:08
  3. Probleme cu receptia dm500s tuner Alps
    By adned in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 16th March 2006, 14:41
  4. Probleme cu receptia
    By 2hacku in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 5th September 2005, 18:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top