Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor Sagem TPS ajutooor...

    am un receptor sagem cu viaccess si as vrea sa mai vad ceva cu el,ajutati-ma va rog
    Not Me!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RO-Trans.
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem !



    Da mai multe informatii !

    Ce Model Este ? Ce Procesor ? Ce flash ?

    Sin foarte multe versiuni de Sagem .
    In general se poate face Nagra si Viacces !

    http://web.zackyfiles.com/secciones/dekos/sagem.htm

    Depinde !

    Bafta !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem tps...

    Mersi Pacala pt atentie,procesorul daca asta e scrie asa pe el:Sagem FALL 21633604-901L3466c37D224PB sau IBM Mpeg decoder-cs22 probabil asta e...mai e si flashul Hunday GM71C4260CJ609939...poate ma ajutati careva....
    Not Me!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RO-Trans.
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem Info

    Flash !

    Eu nu stiu nimic despre acest Flash.Este sigur acesta ?
    Dar sigur este careva care stie mai multe .Este inportant sa deduci versiunea aparatului .
    Ce scrie pe eticheta din Spate ?
    De Exemplu pe unele scrie " Sagem IDS 5670 "
    Unele aparate sterg softul introdus automat la prima pornire si reincarca cel oficial.
    Daca ai un soft/firm gresit poate sa se blokeze.
    Nu te grabi documenteazate mai intii.

    Era sa uit :
    Informatii ref. la loader ,Decoder ID ,etc se pot vedea in " Menu/... "
    Ar trebuii !

    Verifica !


    Bafta !

    Pacala

  5. #5
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Receptor Sagem TPS ajutooor...

    Quote Originally Posted by twetty
    am un receptor sagem cu viaccess si as vrea sa mai vad ceva cu el,ajutati-ma va rog
    cred ca este vb de receptorul TPS SAGEM deci este un receptor dedicat programelor TPS cred ca la pornire afiseaza renumita bulina rosie in care scrie TPS si are numarul de telefon ptr acces TPS daca este asa mare lucru nu se poate face,o sa poti vedea doar TPS cele codate,cele libere nu vei avea acces decat 3 secunde...ok? daca nu e asa da si tu mai multe detalii :ce software are in el ...in meniu ma refer
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa este precum spui tu Emilian,am bagat patchuri in kaoane,stronguri,general satellite dar cu asta nu ma descurc,am sa mai caut poate reusesc sa fac ceva.
    Not Me!

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RO-Trans.
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem ?????

    Salutari !
    Versiunile Viacces sin mai greu de rezolvat.
    Nu este suficient sa gasesti un Firmware trebuie mai multa munca/investitie sa-l masluiesti.

    ! Vezi @PM

    Bafta

  8. #8
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor Sagem ajutor

    Quote Originally Posted by twetty
    Asa este precum spui tu Emilian,am bagat patchuri in kaoane,stronguri,general satellite dar cu asta nu ma descurc,am sa mai caut poate reusesc sa fac ceva.
    undeva mai sus @pacala ti-a dat un link in el gasesti ceea ce trebuie,trebuie intai sa extragi un cod din receptor fara de care nu poti face receptorul sa mearga cu nici un fel de cartela .in fapt insa receptorul merge cu file TPS ,FUNVIATPS DE LA MATCH1 dar problema apare la programele libere care nu sunt recunoscute de receptor deci trebuie studiata acea adresa.
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 65
    Last Post: 15th October 2014, 23:20
  2. sagem xd-300
    By georgekamal in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th August 2006, 04:22
  3. Ajutooor
    By abadon in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 25th May 2006, 02:05
  4. AJUTOOOR ! Ajutoor!
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 24th May 2005, 12:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top