Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Question DM500 si subtitrare

    Am dat "search" si nu am gasit....si intrebarea este : cum se poate memora subtitrarea ca la reboot sau restart sa apara instant pe prog. tv , se poate sa fie o setare in soft sa plece implicit cu romana ?
    Toate cele bune



  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Am dat "search" si nu am gasit....si intrebarea este : cum se poate memora subtitrarea ca la reboot sau restart sa apara instant pe prog. tv , se poate sa fie o setare in soft sa plece implicit cu romana ?
    Toate cele bune
    Eu, la toate imaginile folosesc plugin "Language preference": Language preference.rar - 0.01MB
    Setez ca prima limba: Romanian
    Setez ca a doua limba: English

    Dupa orice schimbare/ actualizare de settings, ma pozitionez pe posturile care au subtitrare in limba romana si selectez Subtitle-Romanian.
    Dupa ce am terminat, fac un restart/ reboot.

    De acum inainte va porni automat subtitles in limba Romana, la aceste servicii.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Arges
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un raspuns este imaginea NabiloDarkstar2 (E1). imaginea asta memoreaza subtitrara si dupa reboot sau restart intra automat pe programul respectiv. mai pot sa-ti spun ca imaginea NabiloDM500-V08-MAXVAR nu stie aces lucru (alte imagini nu am testat).

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gemini 4.60 pastreaza subtitrarea chiar si dupa reboot.

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skyeon View Post
    Gemini 4.60 pastreaza subtitrarea chiar si dupa reboot.

    la fel si 4.40 si 4.50 asta am testat eu
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si pentru EDG Nemesis 4.4

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea tine minte subtitrarea......la imaginile care nu stiu asta nu face servici nici "Language preference" ( asta-i pentru audio ), pentru subtitrari merge gsub dar si asta functioneaza ciudat pe unele imagini.




  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Imaginea tine minte subtitrarea......la imaginile care nu stiu asta nu face servici nici "Language preference" ( asta-i pentru audio ), pentru subtitrari merge gsub dar si asta functioneaza ciudat pe unele imagini.
    Esti sigur Eu nu vorbesc prostii cind spun ca, Language Preference merge pe orice imagine si tine minte subtitrarea si dupa restart/ reboot Imaginile Pli au integrat acest plugin.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat si pe Nabilo 0.8
    Eu am incercat si nu merge.....
    Pli tine minte subtitrarile in RO.
    ps.nu trebuie sa te superi...eu as vrea sa mearga, am incercat in fel si chip dar n-am reusit decat cu gsub.




  10. #10
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Va multumesc pt raspunsuri , am observat ca dureaza cateva secunde pana sa apara subtitrarea , dupa reboot tine minte sa pleca cu romana , scuzele mele daca asteptam mai mult timp poate nu mai era nevoie de un topic nou , dar asa vor stii si altii ca merge pe gemini 4.4.0 , toate cele bune



  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Esti sigur Eu nu vorbesc prostii cind spun ca, Language Preference merge pe orice imagine si tine minte subtitrarea si dupa restart/ reboot Imaginile Pli au integrat acest plugin.
    As dori mai multe informatii despre acest plugin, mai ales ca mie nu imi merge, oare ce eroare exista la instalare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top