Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Ajutor

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    Cum fac un dm500s cu gbox sa citesca o cartela de Di*gi? Imi mere ok cu gbox ii setat ok dar dupa ce pun cartela in el dupa cateva secunde se blocheza gbox daca ii dau restart merge iara cateva secunde si apoi iara se blocheza.
    Daca aveti ceva idei?
    Mersi mult

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by quartz75 View Post
    Cum fac un dm500s cu gbox sa citesca o cartela de Di*gi?
    Nu ai Bk? Las-o balta...

  3. #3
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Nu ai Bk? Las-o balta...
    Eu asi spune ca trebuie sa mai studiezi!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @quartz75 trebuie sa ai box key si rsa obligatoriu!.
    se porneste apoi gbox+newcs , unde in newcs.xml setezi frecventa corecta.....
    exista scris aici pe forum ce si cum , nu ai de cat sa dai un search...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Eu asi spune ca trebuie sa mai studiezi!
    Ce sa studiez? Sa inteleg postingul lui quartz75 ? Banuiesc ca este total pe din afara.
    Cum se fac moscuri? Sau cum se extrage se extrage Box Key din conserva?
    Te asigur ca am ce-mi trebuie...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Eu asi spune ca trebuie sa mai studiezi!
    Esti suparat de aici
    Am inteles.

    @ piciul
    coming soon
    for a perfect CCcam 3.0
    AUTOMATIC Keyupdate for following providers
    Premiere, Premiere Star, Digital+ ( Nagra 3 )
    SSR SRG ( Schweizer Fernsehen ) ( Viaccess )

    Se intimpla, nu ai citit/studiat...Tot respectul pentru munca ta...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top