Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default canale franceze tntsat

    pachetul tntsat , daca stiti , merge cardul in altceva decat receptorul oficial ? cam cat costa un kit receptor/card pe acolo chiar si mana a doua ? multumesc anticipat
    mariust5

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default tnt sat

    Da, merge.
    100-120€ kitul pentru SD

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge fara probleme , francezii nu folosesc nici un sist de codare care imperecheaza card-ul cu reciever-ul.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Merge fara probleme , francezii nu folosesc nici un sist de codare care imperecheaza card-ul cu reciever-ul.
    "fara probleme" e putin cam mult spus, ideea e ca merge. ( cardul e via 3.0 )

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva , testat in ce rec / cam merge ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cristor X3, in general illusion, MVision S5
    Mai sunt dar nu le-am testat

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi spune si mie cineva ce trebuie sa configurez ca sa mearga o cartela tntsat (deja activata intr-un receptor oficial) pe dreambox, direct pe gbox, sau cu gbox legat la newcs ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top