Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: cccam+dm500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam+dm500

    Stimati forumisti visatori,

    cu riscul de a va plictisi cu aceasta problema, apelez la bunavointa si experienta dumneavoastra pentru rezolvarea urmatoarei probleme:

    1.Instalat Nabilo Darkstar pe DM500
    2.Cu addons dldat si instalat cccam si gbox
    3.Emulatoarele le vad in DM dupa instalare

    Acum vine problema si anume nu reusesc sa pornesc nici un emulator chiar daca il setez ca si default.
    Va rog frumos sa imi spuneti ce anume gresesc.

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

    Cu stima.
    RESPECT YOURSELF

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa te hotarasti ori cccam ori gbox , un singur emulator este mai stabil ... impreuna este mai greu .

  3. #3
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dacianfh View Post
    Stimati forumisti visatori,

    cu riscul de a va plictisi cu aceasta problema, apelez la bunavointa si experienta dumneavoastra pentru rezolvarea urmatoarei probleme:

    1.Instalat Nabilo Darkstar pe DM500
    2.Cu addons dldat si instalat cccam si gbox
    3.Emulatoarele le vad in DM dupa instalare

    Acum vine problema si anume nu reusesc sa pornesc nici un emulator chiar daca il setez ca si default.
    Va rog frumos sa imi spuneti ce anume gresesc.

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

    Cu stima.
    ruleaza un script cccam-gbox la Darkstar mi se pare ca il gasesti in var/etc/rc (daca imi aduc bine aminte) dar daca pui gp sigur vor porni ambele, dar desigur doar daca ai ceva lini gbox sa nu le pierzi poti face combinatia ,cccam-gbox fac un trafic destul de mare in cazul in care ai multi peri in cccam gbox mai putin trafic
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dacianfh View Post
    Acum vine problema si anume nu reusesc sa pornesc nici un emulator chiar daca il setez ca si default.
    Va rog frumos sa imi spuneti ce anume gresesc.
    Cu stima.
    El nu a zis ca vrea sa porneasca odata, ci a facut incercari cu amandoua

    Intra cu pc-ul in dream si vezi in var/bin daca atributele la camuri sant de 755
    ma gandesc ca asta o fii problema, si pentru decodare vezi daca ai softcam, sau na*ra file, sau daca ai linii as bine setate?


  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stargate99ro are dreptate, ori Gbox ori CCcam, Darkstar 2 nu are versiune MaxVar pentru dm500s, verifica si tu spatiul in var.......asta-i motivul pentru care nu ruleaza.




  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Multumesc mult pentru raspunsuri.

    Intradevar problema era de la /var care era full si nu se putea porni nici o aplicatie. Am sters gboxul si acum totul e in regula.

    O seara placuta tuturor.
    RESPECT YOURSELF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top