Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: CSat HD

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default CSat HD

    Din seara asta la canalele HD din buchetul CSat Fr se blocheaza imaginea, ramine numai sonorul.
    Stie cineva care este problema?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe SciFiHD, Disney HD, Canal+HD, Cine Premiere HD, TF 1 HD, M6 HD, MtvHD merge totul.
    Testat de mine, acum.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Pe SciFiHD, Disney HD, Canal+HD, Cine Premiere HD, TF 1 HD, M6 HD, MtvHD merge totul.
    Testat de mine, acum.
    eu sper sa le mute o data pe 1M,. ca m am saturat..

    in Bucuresti merg in rate, si doar seara..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar sunt sanse sa le vedem pe 1M? se aude ceva sau s-a sistat transferul?

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    eu sper sa le mute o data pe 1M,. ca m am saturat..

    in Bucuresti merg in rate, si doar seara..

    Cheers BADE !



  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se muta pe 1M pentru ca tocmai au fost aduse pe 1H de pe 1G . Astra 1H nu e satelit de tranzitie ...
    In God I trust . All others pay cash .

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut...pe un dm800 cu orice settings nu vad decat

    sci-fi hd
    ushuaia hd
    eurosport hd
    mtv hd


    tf1 hd
    france2 hd
    canal+ hd
    cine premier hd
    13eme rue hd
    nat.geo hd

    .........................tune failed..........................


    ?...epg intra ceea ce e f. ciudat...........

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    locatia...

    eu nu vad decat m6, disney hd, cine premier hd ,13eme rue hd
    din restul as mai vrea doar TF1 si C+ HD...

    dar nu mai merg


    Quote Originally Posted by ullises View Post
    salut...pe un dm800 cu orice settings nu vad decat

    sci-fi hd
    ushuaia hd
    eurosport hd
    mtv hd


    tf1 hd
    france2 hd
    canal+ hd
    cine premier hd
    13eme rue hd
    nat.geo hd

    .........................tune failed..........................


    ?...epg intra ceea ce e f. ciudat...........
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca scanez 19,2 est am semnal pe ele dar tot nu intra imagine sau sunet....constanta 1,4 m.....dm800....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ullises View Post
    daca scanez 19,2 est am semnal pe ele dar tot nu intra imagine sau sunet....constanta 1,4 m.....dm800....
    Arunca un ochi aici , http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra1h.html ,este zona de acoperire ptr.1H,semnal util pe dm800 nu ai cum sa receptionezi ptr. a avea imagine si sunet,si eu sant din Cta si cu dm800 si ant.de 1,5 prime focus.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da..incerc sa inteleg...la scanare apar toate ...epg intra...asta e...mersi oricum

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top