Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default problems problems problems

    Neatza!
    2 probleme am.
    Un Strong 4125evo care arata ca are semnal dar nu memoreaza nici un canal si un 4155 care nu este evolution se aprinde ledul verde dar nu arata nimic pe televizor, este totul negru.
    Ma puteti ajuta ca io ma chinui de vreo 3 zile cu ele si nu stiu ce sa mai fac.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: problems problems problems

    Quote Originally Posted by fone
    Neatza!
    2 probleme am.
    Un Strong 4125evo care arata ca are semnal dar nu memoreaza nici un canal si un 4155 care nu este evolution se aprinde ledul verde dar nu arata nimic pe televizor, este totul negru.
    Ma puteti ajuta ca io ma chinui de vreo 3 zile cu ele si nu stiu ce sa mai fac.
    Multumesc.
    Frumos mesajul tau de ajutor.Dar cred ca trebuie sa vii cu detali,ex:ai incercat sa pui soft pe ele sau au fost probleme sau sunt cu ,cablu LNB etc incearca sa vii cu completari ....
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu mai am doar o problema, strongu' 4155, asa l-am primit, nu aparea imaginea deloc, asta....4125 l-am rezolvat, l-am frecat pana i-a intrat semnal si a memorat canalele.
    Nu stiu ce a patit 4155, nu am idee, am incercat softuri dar nic nic nic.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong

    Desfa-i capacul si verifica daca vreun condensator din sursa este umflat.De obicei cel de pe bara de 5 v face probleme de genul acesta.Nu trebuie decit sa-l inlocuiesti.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc.
    Gasit defect pe bara de 3, condensator uscat.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possible problems on Eurasiasat 1 at 42E
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 5th November 2006, 06:33
  2. HUMAX II+ BIG PROBLEMS
    By liviusky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 29th October 2006, 06:15
  3. hi for ur all problems
    By abdulsaboor in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 4th August 2005, 17:08
  4. ID problems...
    By wahizul in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st May 2005, 14:18
  5. DVB Dream Problems
    By MrMxyzptlk in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 16th November 2004, 16:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top