Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Ce poate fi...?

  1. #1
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce poate fi...?

    Am prin bunavointa unor ,,prieteni,, draguti de altfel,2 linii cccam....dar risc sa raman fara , deoarece ei ma vad offline chiar daca eu sunt online! La mine totul e ok! Ii vad online si ce e imbucurator e ca vad ceea ce ma intereseaza....unde e problema ...la ei sau la mine?Ce e de facut pt a nu ramane ,,dezbracat ,, de bruma de ,,haine,,?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dark7 View Post
    Am prin bunavointa unor ,,prieteni,, draguti de altfel,2 linii cccam....dar risc sa raman fara , deoarece ei ma vad offline chiar daca eu sunt online! La mine totul e ok! Ii vad online si ce e imbucurator e ca vad ceea ce ma intereseaza....unde e problema ...la ei sau la mine?Ce e de facut pt a nu ramane ,,dezbracat ,, de bruma de ,,haine,,?
    Problema este la tine, verifica :
    1.Daca ai pus liniile F: pentru ei.
    2.Daca ai deschis corect portul pentru sharing in router.
    3.Daca ai facut up la hostul de la Dyndns.




  3. #3
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Problema este la tine, verifica :
    1.Daca ai pus liniile F: pentru ei.
    2.Daca ai deschis corect portul pentru sharing in router.
    3.Daca ai facut up la hostul de la Dyndns.
    De prima conditie sunt sigur ca e ok! Dar de celelalte nu sunt sigur , mai exact nu stiu cum ar trebui sa verific ...sunt incepator in ale Dreambox-ului! Il am de 2 saptamani....Daca ai dori sa-mi spui ce si cum ti-as fi recunoscator! Mc anticipat!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dark7 View Post
    De prima conditie sunt sigur ca e ok! Dar de celelalte nu sunt sigur , mai exact nu stiu cum ar trebui sa verific.
    Dai un ping la dns tau.
    cmd /ping darkxxx.dyndns.org
    Daca este ok 100%. Problema este in router la portforwarding.
    Da detalii ce router ai.
    P.S. Ai local nu ramai pe afara...

  5. #5
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal!

    Quote Originally Posted by skkip3r View Post
    dupa cum ti-am explicat de 150.342 ori gresesti la linia F
    F - ul trebuie sa corespunda cu user si pass din linia C trimisa peer-ului
    Asta am reusit sa fac,fara probleme, dar tot nu e in regula....deci e altceva si nu configuratia liniei F...Multumesc pt sugestie..!

  6. #6
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Dai un ping la dns tau.
    cmd /ping darkxxx.dyndns.org
    Daca este ok 100%. Problema este in router la portforwarding.
    Da detalii ce router ai.
    P.S. Ai local nu ramai pe afara...
    Am dat comanda mentionata de tine si raspunsul a fost pozitiv!
    Referitor la router...e un DLink 524.

  7. #7
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    Pt portforwarding la modelul tau de router:
    http://www.portforward.com/english/r...eer_Impact.htm
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  8. #8
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal!

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Pt portforwarding la modelul tau de router:
    http://www.portforward.com/english/r...eer_Impact.htm
    Te rog sa nu te superi, dar nu ma descurc...am intrat pe adresa de mai sus , am descarcat programul , l-am instalat , dupa care ....Nu stiu ce optiune sa aleg...nu am inca experienta necesara ...sunt un amarat de incepator!Te rog , sa ma ajuti...poate daca intri in Pc-ul meu gasesti un mod de rezolvare...

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa te ajut prin remote sa-ti setez eu routerul (am unul la fel), daca vrei. Se intra foarte usor in el prin internet. Trebuie sa-mi dai (in PM) ,IP-ul tau, userul si pass la router daca le-ai schimbat. Daca nu ai umblat la setarile pass si user din router, imi trebuie doar IP-ul
    Poate ma cauti dupa ora 17 pe mess.
    Bafta
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default S

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Pot sa te ajut prin remote sa-ti setez eu routerul (am unul la fel), daca vrei. Se intra foarte usor in el prin internet. Trebuie sa-mi dai (in PM) ,IP-ul tau, userul si pass la router daca le-ai schimbat. Daca nu ai umblat la setarile pass si user din router, imi trebuie doar IP-ul
    Poate ma cauti dupa ora 17 pe mess.
    Bafta
    Ti-am trimis pe PM adresa de mail.... poate vb , si mai mult , poate reusesti sa ma ajuti sa rezolv problema...!

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i da ip-ul ca se sssstrecoara ca un sssnake ce e in tot ce ai tu acolo.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Nu-i da ip-ul ca se sssstrecoara ca un sssnake ce e in tot ce ai tu acolo.
    Atunci ce pot sa fac , pt a rez. problema...?

  13. #13
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Nu-i da ip-ul ca se sssstrecoara ca un sssnake ce e in tot ce ai tu acolo.
    nu fii asa rau. Daca-mi da IP-ul intru doar in routerul lui. Mai departe de router nu pot vedea.
    Sperii omul.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai cumva IP Static

  15. #15
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal. Daca acum are portul deschis.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top