Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme USALS DM800 OpticumDM3800

    De curand am achizitionat un DM800
    l-am pus pe antena_montura H-H Dm3800 care a functionat si functioneaza pe dm500, dar pe DM800 nu vrea deloc sa mishte antena, nici macar manual..am incercat toate variantele de la tuner confuguration: simple, advanced+diseq 1.2
    are cineva idee ce ar putea fi?
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare
    Am facut setarile ca in imagini:
    Receiverul imi arata ca da comanda la motor dar nu il mishk deloc:


    By dorinelu at 2009-02-25


    By dorinelu at 2009-02-25


    By dorinelu at 2009-02-25


    By dorinelu at 2009-02-25
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune usals off si ar trebui sa iti mearga ,adauga pe rind stelitii care iti trebuie ,eu aveam nr pozitilor din dm 500 am scos cablul ,am memorizat pozitile :adica hotbird1 ,astra2 ..... si a mers si merge foarte bine

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine merge si pe usals, dar are o erare destul de mare fata de DM500 (nu am idee de ce), dar lasandu-l ca pe un pozitioner normal si memorand pozitiile satelitilor, cu setarile asa cum apar trebuie sa mearga ok.

  5. #5
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai scris ce lnb folosesti
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top