Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default Technotrend hd sau skystar hd

    am vazut ca parerile sint inpartite totusi care ar fi mai buna intre skystar2 hd si Technotrend TT-budget S-3200 (DVB-S2) + remote. saptamina asta am dat un skystar2 si un twinhan si acum tre sa cumpar ceva nou dar care?

  2. #2
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un sfat cu adevarat util poate sa-ti dea cineva care a testat ambele placi. Eu am Tehnotrend de foarte putin timp si nu pot deocamdata sa ma pronunt , pare ok..dar cine stie
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bradu View Post
    am vazut ca parerile sint inpartite totusi care ar fi mai buna intre skystar2 hd si Technotrend TT-budget S-3200 (DVB-S2) + remote. saptamina asta am dat un skystar2 si un twinhan si acum tre sa cumpar ceva nou dar care?
    Cumpara mai bine un TT 3650 CI usb HD si nu ai de ce sa iti para rau (o poti folosi si pe laptop si cu cam).
    Merg toate transponderele ok iar downloadul offline de asemenea e ok cu aceasta placa.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde gasesc in bucuresti sau romania TT 3650 CI usb HD ?
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Romania nu am vazuto in nici un magazin de sateliti, eu am cumparato din Germania de pe dvb-shop cu 140 euro cu tot cu transport (dar asta anul trecut in toamna) acum insa nu mai este pe stoc (la lichidare de stoc ajunsese la un pret foarte bun in jur de 90 euro).

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    In Romania nu am vazuto in nici un magazin de sateliti, eu am cumparato din Germania de pe dvb-shop cu 140 euro cu tot cu transport (dar asta anul trecut in toamna) acum insa nu mai este pe stoc (la lichidare de stoc ajunsese la un pret foarte bun in jur de 90 euro).
    Asta-i modelul http://www.csv-direct.de/artinfo.php...069&pva=idealo
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Da astai modelul, insa daca te vei uita mai atent, vei vedea ca respectivul site nu face tranzactii cu Romania.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Da astai modelul, insa daca te vei uita mai atent, vei vedea ca respectivul site nu face tranzactii cu Romania.
    O comanda un prieten de acolo ,important sa fie modelul mentionat de tine (voi) pt ca am pierdut legatura cu tot ceea ce inseamna placa de cand am renuntat la SS1
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe vremuri SS1 TechniSat era cam acelasi lucru cu Tehnotrend (mergeau driverele de la una la alta).
    Nu cumva SkyStar USB 2 HD CI e acelasi lucru cu TT 3650 CI (dpdv hardware)?
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adison View Post
    Pe vremuri SS1 TechniSat era cam acelasi lucru cu Tehnotrend (mergeau driverele de la una la alta).
    Nu cumva SkyStar USB 2 HD CI e acelasi lucru cu TT 3650 CI (dpdv hardware)?
    Pe foarte multe forumuri de afara se vorbeste clar despre skystar cum ca ar fi de fapt technotrend rebrand.

    Uite aici niste exemple:
    http://skerit.kipdola.com/?p=5&language=en
    http://www.eurocardsharing.com/f102/ss2-hd-17741-3
    http://www.satpimps.com/forum/showthread.php?t=58910
    http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-545139.html
    http://www.boards.ie/vbulletin/showt...0#post56945820

    Pot sa va mai dau sute de exemple ... despre asta se vorbeste de cativa ani buni.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de info. Cautasem si eu pe forumuri dar nu am gasit ceva concret vis a vis de modelul recomandat de tine.
    Am gasit un SkyStar USB 2 HD CI la Teledigital si ma intrebam daca e ok.
    Am vazut ca sunt unele probleme la unele modele de skystar usb.
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default TechnoTrend

    In Romania ne este nimeni care sa comercializeze asa ceva?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pina la urma am luat un Skystar hd2, dar tre sa ai un pc destul de tare ca sa nu se blocheze. telecomanda cam lasa de dorit.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default technotrend

    Vreau si eu sa comand unul din tunerele de mai jos dar stau in dubiu nu stiu ce sa fac
    Ce este clar este ca au acelasi tuner dar ma intreb cel pe USB nu lucreaza mai incet?
    Astept si eu niste sfaturi
    Va multumesc.


    http://www.technotrend.com/2780/TT-c...2-3650_CI.html

    http://www.technotrend.com/2764/TT-budget__S2-3200.html

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Vreau si eu sa comand unul din tunerele de mai jos dar stau in dubiu nu stiu ce sa fac
    Ce este clar este ca au acelasi tuner dar ma intreb cel pe USB nu lucreaza mai incet?
    Astept si eu niste sfaturi
    Va multumesc.


    http://www.technotrend.com/2780/TT-c...2-3650_CI.html

    http://www.technotrend.com/2764/TT-budget__S2-3200.html
    Tu crezi ca aceste placi sunt dedicate exclusiv emisiuii " Diaconescu direct/indirect " de pe otv
    Ce intrebare mai e si asta " USB nu lucreaza mai incet ? " sau crezi ca aceasta placa e facuta special pentru canalele ce dau emisiuni in reluare ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top