Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default reciver de la boom

    am un reciver de la boom , am conectat cablu de la operatorul upc la rerciverul boom , dar nu reusesc sa gasesc optiunea care comuta pe cablu , doar canalele dp reciver apar
    Help Me Please

  2. #2
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai trebuie sa iesi din telecomanda televizorului din AV

    apasa pe telecomanda televizorului Ch+ sau minus si o sa intri in cele de cablu

    sau daca e conectat prin mufa scart receptorul si il opresti din telecomanda receptorului o sa treaca automat pe cablu Tv de la UPC cum zici tu

    daca pornesti receptorul din nou se trece automat pe boom
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu vreau sa stiu daca pot vedea canalele dp cablu prin intermidul reciverului
    am boom
    si vreau sa vad gsptv prin reciver
    am bagat cablu la intrarea [ RF In ] a reciverului si as dori sa pot vedea cananlele , se poate ?

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu chiar asta am inteles si ti-am raspuns corect

    daca vrei sa faci alta proba atunci pune de la RF out un cablu pana la televizor , desi nu trebuie decat sa faci ce ti-am spus daca ai cablu scart

    UPC nu cred ca are gsp-urile , cred ca e vorba de cablu de la rcs
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e , De la rds este operatorul :P
    Am Inteles ce ai zis dar nu prin scart vreau sa fac ci prin RCA
    Ma gandeam daca trebuie sa apara in lista lu boom sau pe telecomanda de la boom optziunea intrare tv cablu , sau macar sa pot schimba canalele din telecomanda boom , prg dp cablu

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu din cate am inteles vrei sa folosesti un receptor cu tuner satelit dvb-s ( booom ) pentru receptie cablu unde iti trebuie un receptor cu tuner cablu dvb-t si unde canalele sunt transmise codat din cate stiu eu . acest lucru este imposibil .

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate ce vrei tu, singura varianta e cea data de Horatyu. Cu ce te incurca?

  8. #8
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default boom

    cred ca vrea cablu digital cu receptor boom.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    )
    pt legatura la pc
    Mersi pentru raspunsurile promte , am crezut ca poate este vreo varianta de vreme ce are intrare RF

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te referi la intrarea RF al modulatorului receptorului Boom si de asemenea te referi la cablu de oras al UPC poti sa faci legatura intre ele dar selectarea programelor UPC tot din televizor se va face , in momentul cind receptorul de Boom e in st-by semnalul va trece prin modulator iar televizorul va comuta automat de pe AV in TV ( tuner ) , programele aferente semnalului ce trece prin modulator nu le vei regasi niciodata in meniul receptorului .

  11. #11
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Daca te referi la intrarea RF al modulatorului receptorului Boom si de asemenea te referi la cablu de oras al UPC poti sa faci legatura intre ele dar selectarea programelor UPC tot din televizor se va face , in momentul cind receptorul de Boom e in st-by semnalul va trece prin modulator iar televizorul va comuta automat de pe AV in TV ( tuner ) , programele aferente semnalului ce trece prin modulator nu le vei regasi niciodata in meniul receptorului .
    asta am spus si eu

    dar nu trebuie neaparat sa fie in standby receptorul boom
    ci doar sa puna din telecomanda televizorului pe un canal (program de pe televizor) si se poate viziona atat pe FIF cat si pe UIF ce are memorat acolo
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top