Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Inteligenta sclipitoare in Evenimentul Zilei

    Cu cat se platesc articolele astea ?

    http://www.evz.ro/articole/detalii-a...rograme-lipsa/


    E greu de facut un update la lista de canale ? Sau trebuie facuta o adevarata istorie din asta ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default consumator "cu buba la cap"

    Probabil ca omul are acasa un televizor cu lampi, fara tuner cu banda extinsa!
    Noroc cu receptoarele digi.
    Cred ca RCS&RDS ar trebui sa faca un manual de utilizare a serviciilor oferite. Eventual un wiki, ca sa contribuim mai multi la "luminarea mintzilor" unora, mai nefericiti.
    Cat despre ala care a scris articolul, s-au vazut si altele mai "grave"!.

    P.S. Manualul trebuie expediat prin cele mai rapide mijloace la clientii cu probleme in forma scrisa sau AUDIO!
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Rasnov
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Cu cat se platesc articolele astea ?

    http://www.evz.ro/articole/detalii-a...rograme-lipsa/


    E greu de facut un update la lista de canale ? Sau trebuie facuta o adevarata istorie din asta ?
    Nu este asta problema, problema vine din cauza polaritatii verticale pe care sunt posturile enumerate de el, omul a spus ca are doua recivere si eu sunt sigur ca ambele sunt legate la un lnb simplu, asa ca nu va grabiti repede sa dati in cap omului pentru ca are dreptate
    Last edited by danyell79; 25th February 2009 at 09:51.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sint unele softuri mai vechi pe receptoare care memoreaza (de fapt afiseaza) doar 100 canale, desi daca te apuci sa stergi din ele (cele care nu functioneaza) o sa vada si reclamantul, ca nu are dreptate, si reclamatia e nefondata.
    Solutia, ar fi un update de software, via satelit si o rescanare a transponderelor, cei de la relatii clientii, au mai facut update de software via satelit necunoscatorilor.
    Pana la urma nu cred ca fiecare utilizator, de orice DTH nu doar Digi, ar trebui sa fie la curent, cu tot cea ce inseamna transmisie prin satelit, pentru a-si putea folosi cartela pentru care a platit.
    Cred, ca fiecare DTH, ar trebui sa aiba cel putin o persoana doua, pe judet, care sa rezolve asemnenea probleme. Majoritatea clientilor acestor DTH-uri sint persoane care nu au mai avut contact cu un receptor de satelit pana acum si au nevoie de ajutor pentru rezolvarea unor probleme. Ceilalti care au ceva experienta, nu cred ca intampina asemenea probleme.

    Pana la urma este putin probabil ca DTH-ul sa fie de vina. Nu vreau sa tin partea nici uneia dintre DTH-uri, dar cred ca problema nu e la distribuitorul de programe.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  5. #5
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danyell79 View Post
    Nu este asta problema, problema vine din cauza polaritatii verticale pe care sunt posturile enumerate de el, omul a spus ca are doua recivere si eu sunt sigur ca ambele sunt legate la un lnb simplu, asa ca nu va grabiti repede sa dati in cap omului pentru ca are dreptate
    ca sa fim corecti pana la capat omul n-are nici-o vina,el stie ca in grila sunt acele programe ,ca sunt pe verticala la un singur lnb asta priveste operatorul sa furnizeze conform grilei pe care o are in contract...
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Rasnov
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    Sint unele softuri mai vechi pe receptoare care memoreaza (de fapt afiseaza) doar 100 canale, desi daca te apuci sa stergi din ele (cele care nu functioneaza) o sa vada si reclamantul, ca nu are dreptate, si reclamatia e nefondata.
    Solutia, ar fi un update de software, via satelit si o rescanare a transponderelor, cei de la relatii clientii, au mai facut update de software via satelit necunoscatorilor.
    Pana la urma nu cred ca fiecare utilizator, de orice DTH nu doar Digi, ar trebui sa fie la curent, cu tot cea ce inseamna transmisie prin satelit, pentru a-si putea folosi cartela pentru care a platit.
    Cred, ca fiecare DTH, ar trebui sa aiba cel putin o persoana doua, pe judet, care sa rezolve asemnenea probleme. Majoritatea clientilor acestor DTH-uri sint persoane care nu au mai avut contact cu un receptor de satelit pana acum si au nevoie de ajutor pentru rezolvarea unor probleme. Ceilalti care au ceva experienta, nu cred ca intampina asemenea probleme.

    Pana la urma este putin probabil ca DTH-ul sa fie de vina. Nu vreau sa tin partea nici uneia dintre DTH-uri, dar cred ca problema nu e la distribuitorul de programe.
    Iti zic 100% ca nu este problema de soft, problema este polaritatea verticala: TVR 3, TVR Cultural, TVR Info, TVR International, Fashion TV, PRO TV Internaţional toate sunt enumerate de clientul digi si toate sunt pe verticala si eu am avut probleme pana nu mi-am pus un lnb twin, deci este 100% problema digitv pentru ca ar trebui montate lnb-uri twin unde sunt 2 receptoare pe o singura antena

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oameni buni,in manualul de utilizare al receptorului dublu e specificat clar posturile pe verticala nu se pot viziona decat prin loop sau lnb dublu
    In plus e atasata si o schita http://www.digitv.ro/utile.html
    Numai bine
    PS m-am infierbantat putin si am raspuns pe EVZ dupa ce am vazut comentariile pe situ lor (doamne cata neinformare)

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Rasnov
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Oameni buni,in manualul de utilizare al receptorului dublu e specificat clar posturile pe verticala nu se pot viziona decat prin loop sau lnb dublu
    In plus e atasata si o schita http://www.digitv.ro/utile.html
    Numai bine
    PS m-am infierbantat putin si am raspuns pe EVZ dupa ce am vazut comentariile pe situ lor (doamne cata neinformare)
    Nu vad unde scrie ca omul are receptor dublu, poate imi spui tu unde?

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danyell79 View Post
    Nu vad unde scrie ca omul are receptor dublu, poate imi spui tu unde?
    EVZ:"Bărbatul are cablu la două adrese din oraş, iar la fiecare are cte două receivere."
    Si cum pana nu demult nu puteai beneficia de 2 receptoare pe acelasi nume...greu?

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Rasnov
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    EVZ:"Bărbatul are cablu la două adrese din oraş, iar la fiecare are cte două receivere."
    greu?
    Doua recivere e una si reciver dublu e total alta, unde scrie in manualul de la 1160 ca nu merg programele de pe verticala domnule "Stie Tot"
    Last edited by danyell79; 25th February 2009 at 14:06.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danyell79 View Post
    Doua recivere e una si reciver dublu e total alta
    hai sa nu polemizam,dupa cateva search-uri pe boarduri,te vei convinge singur

    UIte,inca un citat:
    Mi s-a explicat că problema apare din cauza faptului că deţin două decodoare" de aica banuiala 99% ca sunt HSS7160

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danyell79 View Post
    Doua recivere e una si reciver dublu e total alta, unde scrie in manualul de la 1160 ca nu merg programele de pe verticala domnule "Stie Tot"
    no comment

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Rasnov
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    hai sa nu polemizam,dupa cateva search-uri pe boarduri,te vei convinge singur
    Deci fratele meu sa-ti mai explic odata ca se pare ca esti si putin batut in cap, abonatul digitv are 2 abonamente cu 4 receptoare legate la 2 antene el nu avea de unde sa stie ca nu-i merg programele de pe verticala pentru ca in manualele receptoarelor simple nu scrie asa ceva si nici cei de la digi nu l-au informat cu privire la acest lucru. El poate si-a facut abonament pentru TVR 3 tu n-ai de unde sa stii si bineinteles ca daca unu din receptoare este pe protv niciodata nu o sa vada tvr 3 pe celalalt si e dreptul lui sa faca reclamatie pentru ca pe site-ul digi nu scrie asa ceva si nimeni nu l-a informat de acest lucru'
    PS cu asta am terminat
    Last edited by danyell79; 25th February 2009 at 14:17.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danyell79 View Post
    Deci fratele meu sa-ti mai explic odata ca se pare ca esti si putin batut in cap, abonatul digitv are 2 abonamente cu 4 receptoare legate la 2 antene el nu avea de unde sa stie ca nu-i merg programele de pe verticala pentru ca in manualele receptoarelor simple nu scrie asa ceva si nici cei de la digi nu l-au informat cu privire la acest lucru. El poate si-a facut abonament pentru TVR 3 tu n-ai de unde sa stii si bineinteles ca daca unu din receptoare este pe protv niciodata nu o sa vada tvr 3 pe celalalt si e dreptul lui sa faca reclamatie pentru ca pe site-ul digi nu scrie asa ceva si nimeni nu l-a informat de acest lucru'
    PS cu asta am terminat
    Ti-am vorbit frumos si politicos,ironii ieftine faci cu cine iti permite,eu nu!
    Cum eu am presupus unele lucruri asa si tu,dar nu imi poti spune tu din articol ca omul are 4 receptoare sau RECEIVERE(asa se scrie corect);articolul e foarte ambiguu,asa cum zicea si blana,ia uite aici:
    "Eu cred că este vorba despre dezinformare, ntruct şi atunci cnd aveam un singur televizor nu prindeam respectivele programe, mai spune bărbatul.
    Si retine: UN ABONAT NU POATE AVEA 2 CONTRACTE PE ACELASI NUME
    (aici e mult de discutat,de aceea iti sugeram sa te informezi)

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tirgu Lapus
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba poate avea chiar 5 contracte!Vezi http://www.digitv.ro/promotii.html

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top