Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default ProTV HD (Imagini dinamice)

    Semnal 100%.
    Placa video 1080p/50Hz
    TV FullHD

    Pe imagini statice se vede superb, insa pe imaginile dinamice se vede ca in imaginile de mai jos.

    In plus, partea out-of-focus (de exemplu tribunele atunci cand camera urmareste un jucator in miscare) se vad macroblocuri.

    E din cauza transmisie TV, sau mai mult nu poate 1080i? Mentionez ca la filme nici la 720p nici la 1080p nu am asemenea probleme.



  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Filtre si codecuri video . Interlaced/de-interlaced .

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by platondd View Post
    Semnal 100%.
    Placa video 1080p/50Hz
    TV FullHD

    Pe imagini statice se vede superb, insa pe imaginile dinamice se vede ca in imaginile de mai jos.

    In plus, partea out-of-focus (de exemplu tribunele atunci cand camera urmareste un jucator in miscare) se vad macroblocuri.

    E din cauza transmisie TV, sau mai mult nu poate 1080i? Mentionez ca la filme nici la 720p nici la 1080p nu am asemenea probleme.


    incerca coreAVC in loc de power dvd codec..

    la mine mergea mai bine, n am mai testat de mult dvb-t..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Filtre si codecuri video . Interlaced/de-interlaced .
    Poti sa fii mai explicit? La ce codecuri te referi?


    Inca cateva intrebari: Conteaza frecventa TVHD-ului? La mine suporta si 60Hz si 50Hz, insa inteleg ca standardul UE este 50Hz, celalalt fiind pentru USA. De asemenea, placa mea video suporta atat 1080p, cat si 1080i! Trebuie sa-o setez pe 1080i cand ma uit la Protv HD sau nu influenteaza? Intreb deoarece folosesc PC-ul pentru filme 1080p si nu e asa usor sa schimbi mereu semnalul.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    incerca coreAVC in loc de power dvd codec..

    la mine mergea mai bine, n am mai testat de mult dvb-t..
    Folosesc deja coreAVC pt. mpg4

  6. #6
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce chipset are placa video?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by platondd View Post
    Poti sa fii mai explicit? La ce codecuri te referi?


    Inca cateva intrebari: Conteaza frecventa TVHD-ului? La mine suporta si 60Hz si 50Hz, insa inteleg ca standardul UE este 50Hz, celalalt fiind pentru USA. De asemenea, placa mea video suporta atat 1080p, cat si 1080i! Trebuie sa-o setez pe 1080i cand ma uit la Protv HD sau nu influenteaza? Intreb deoarece folosesc PC-ul pentru filme 1080p si nu e asa usor sa schimbi mereu semnalul.
    Cele cu freq. de 100hz nu au aceasta problema

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cate Average frame rate achieved ai in VMR9 Render Properties (Quality) ?
    Eu am 49,59

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu View Post
    Ce chipset are placa video?
    NVidia GeForce 8600GTS

  10. #10
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai atunci instaleaza power dvd 8.x, ultima versiune, instaleaza codecul cyberlink h264 HD in altdvb, foloseste altdvb cu acest codec in mod overlay si configureaza codecul sa mearga in mod dxva (sa foloseasca decomprimarea hardware h264 a chipsetului nvidia 8600). SI o sa vezi foarte bine pe pro tv la imagini dinamice, plus ca procesorul o sa stea la 4-5%.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu View Post
    Cate Average frame rate achieved ai in VMR9 Render Properties (Quality) ?
    Eu am 49,59
    La mine nu trece de 24,84

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by platondd View Post
    La mine nu trece de 24,84
    uite folosesc Cyberlink h264/AVC filter


  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate un link?

    Ma intereseaza si pe mine versiunea 8.x de la cyberlink pdvd. Se poate un link?

    Multumesc

    Quote Originally Posted by tutu View Post
    Pai atunci instaleaza power dvd 8.x, ultima versiune, instaleaza codecul cyberlink h264 HD in altdvb, foloseste altdvb cu acest codec in mod overlay si configureaza codecul sa mearga in mod dxva (sa foloseasca decomprimarea hardware h264 a chipsetului nvidia 8600). SI o sa vezi foarte bine pe pro tv la imagini dinamice, plus ca procesorul o sa stea la 4-5%.

    Cheers BADE !



  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.mininova.org dai un search

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu View Post
    Pai atunci instaleaza power dvd 8.x, ultima versiune, instaleaza codecul cyberlink h264 HD in altdvb, foloseste altdvb cu acest codec in mod overlay si configureaza codecul sa mearga in mod dxva (sa foloseasca decomprimarea hardware h264 a chipsetului nvidia 8600). SI o sa vezi foarte bine pe pro tv la imagini dinamice, plus ca procesorul o sa stea la 4-5%.
    Am instalat power DVD 8.x si intr-adevar in mod dxva scade procesorul de la 30-50% la 3-4%. Neajunsul e ca daca treci DVDView de pe un monitor pe celalalt (cum fac eu pentru a trece imaginea pe TVHD), nu se mai vede imaginea. Trebuie sa dezactivez dxva-ul ca sa reapara imaginea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top