Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: dBox 2 pt cablu

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default dBox 2 pt cablu

    Salutari,

    De curand am achizitionat un dBox 2 pt cablu, care e cu softul original BetaNova, si as dori sa-l aduc in "debug modus", ca apoi sa pot pune un image Enigma. Am facut acum cateva luni asa ceva pe dBox2 pt satelit, cu ajutorul metodei Chris, (intai se face un upgrade de soft pe Astra 19E, apoi la a 5-a liniuta se scoate din priza,.. apoi la repornire se face un scurt circuit la Flash, ... si apoi se incepe procedura obisnuita cu bootmanager...).
    Problema mea e ca locuiesc in Ro, si nu pot face upgrade de soft la Premiere,.. deci daca stie cineva o metoda de a putea rezolva problema as fi incantat sa o urmez..
    Multumesc anticipat pt orice sugestie ...
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesti aceeasi metoda ca si la cel de sat dar metoda cu scurt care o gasesti aici >
    http://wiki.tuxbox.org/wiki/index.php/Debug-Mode ,este in limba germana dar cred ca gasesti si in engleza pe undeva.Trebuie sa-i dai niste comenzi in terminal si nu dureaza mai mult de 10 minute dar mai mult dureaza pina citesti si intelegi manualul in functie de ce fabricant de Dbox2 ai (NOKIA,SAGEM,PHILIPS).


    Salutari!

  3. #3
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Multumesc pt ajutor,
    Dar din pacate inca n-am reusit , cu sageata in sus apasata pe display apare urmator numar 01Ah10............ (Versinea Bmon) deci trebuie sa folosesc o metoda specifica, din acel how to,.. dar inca n-am reusit sa rezolv problemele de conectare cu bootmanager 3.2.0.
    Orice sugestie este binevenita... sau daca este alt soft ce poate inlocui bootmanager... ar fi minunat (precizez ca am setat atat placa de retea (10 Half-Duplex), cat si bootmanager exact cum e in How To...)
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pitiu_hh View Post
    Multumesc pt ajutor,
    Dar din pacate inca n-am reusit , cu sageata in sus apasata pe display apare urmator numar 01Ah10............ (Versinea Bmon) deci trebuie sa folosesc o metoda specifica, din acel how to,.. dar inca n-am reusit sa rezolv problemele de conectare cu bootmanager 3.2.0.
    Orice sugestie este binevenita... sau daca este alt soft ce poate inlocui bootmanager... ar fi minunat (precizez ca am setat atat placa de retea (10 Half-Duplex), cat si bootmanager exact cum e in How To...)

    cu sistem de operare win 98 este cel mai lesne ,daca ai win xp si nu reusesti sa faci legatura intre box si pc se pot face urmatorii pasi : prima data pornesti dbox 2 apoi bootmanagerul si faci mai departe ca in how to nu uita tot timpul trebuie pornit inainte receptorul ca sa fie vazut de win xp apoi se scoate din prizä...

    baftä

  6. #6
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune aici mesajul de eroare care apare, sa vedem ce scrie.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Am reusit

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    cu sistem de operare win 98 este cel mai lesne ,daca ai win xp si nu reusesti sa faci legatura intre box si pc se pot face urmatorii pasi : prima data pornesti dbox 2 apoi bootmanagerul si faci mai departe ca in how to nu uita tot timpul trebuie pornit inainte receptorul ca sa fie vazut de win xp apoi se scoate din prizä...

    baftä
    Salutari,

    Va multumesc la toti, am reusit,
    As vrea sa descriu si pt ceilalti care vor avea nevoie pe viitor de aceste informatii,.. daca se foloseste Win Xp,.. trebuie:
    1. sa opreasca Windows Security Alert
    2. sa dezactiveze Media Sensing (detalii aici http://www.windowsnetworking.com/art...-XP.html)-Nota: atentie ca la RUN se trece Regedt32 nu type Regedt32, altfelnu reusiti.
    3. Se seteaza mai intai la placa de retea 10 Mbps/Half-Duplex
    (Schema de setare: Start-Control Panel-network Connections-click dreapta pe placa de retea si alegi Properties-Configures-Link=Speed&Duplex-se alege: 10 Mbps/Half-Duplex)
    4. Apoi se urmaresc pasi din How To: amintit mai sus de colegi nostri, carora le multumesc inca odata....
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top