Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: ITV HD Help

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default ITV HD Help

    Salutare.
    Poate cineva sa verifice daca ITV HD emite si care sunt PIDurile?
    28.5E, Eurobird, 11428H, 27500, 2/3
    Nu de alta dar se pare ca in seara asta dau Internationale-Man United FTA

    Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gompo View Post
    salutare.
    Poate cineva sa verifice daca itv hd emite si care sunt pidurile?
    28.5e, eurobird, 11428h, 27500, 2/3
    nu de alta dar se pare ca in seara asta dau internationale-man united fta

    Multumesc.
    v pid:3401. Apid:3402, dar am incercat , si nu merge

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    v pid:3401. Apid:3402, dar am incercat , si nu merge
    Va dau eu diseara inainte de meci settings urile si merge...

    l am facut si eu aseara, m a ajutat cineva, caruia ii multumesc pe acesta cale..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Va dau eu diseara inainte de meci settings urile si merge...

    l am facut si eu aseara, m a ajutat cineva, caruia ii multumesc pe acesta cale..
    Vezi ca diseara nu vor transmite Champions League.

    Oricum, m-ar interesa pid-ul video si eventual pcr-pid (in caz ca e diferit), aseara aveam sunet dar fara imagine.
    Vreau macar sa stiu daca si cat de des se schimba video-pid-ul.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gompo
    m-ar interesa pid-ul video si eventual pcr-pid (in caz ca e diferit), aseara aveam sunet dar fara imagine.
    Pid-urile Video si PCR sint cele date de mark21,ca cele de la KingOfSat,si sint valabile.Ele nu se schimba decit in cazul cind in faza de teste,cum pare ca e ITV HD,apar probleme de sincronizare sau de alta natura.Deocamdata nu-s probleme de receptie chiar in aceasta faza de teste.Imaginea se receptioneaza bine,parametri technici de transmisie nu s-au schimbat;ca atare odata memorat ITV HD,il ai in receptor.
    Nu sint sigur,dar se pare va trebui sa vezi daca receptorul HD ce-l folosesti stie sa citeasca si sa memoreze stream-ul video.
    Cu Vantage 7100 Hd a trebuit sa schimb manual Fec-ul de pe DVBS pe DVBS2 pentru a-l memora.Fiind o cautare manuala,la memorare receptorul da un numar de cautare la user,care e de 10567{am dat la intimplare acest numar},dar care prin editare il poti denumi cu numele programului,in cazul de fata cu ITV HD,cum am facut si eu.
    Acum e doar o chestiune de rabdare si de cautare ca sa stim cind si ce programe transmit cei de la ITV HD!

    satelescu

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt cine e interesat si receptioneaza ITV poate sa mai prinda meciul in format
    HD Liverpool-Real Madrid.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebare: stie cineva va rog in ce mod se poate inregistra ceva pe ITV HD?
    programul il vad fara probleme, insa inregistrarea nu este un fisier valid si nu se pote reda nici in dream (dm800), nici pe PC

    folosesc receptorul si imaginea din semnatura

    multumesc frumos

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Transmit acum nush ce film cu Hugh Grant (ca nu are epg si nici eu rabdare sa ma uit ). Oricum, nu am audio. Am incercat si cu pidurile de mpeg si cu alea de ac3 si degeaba. Idei? Merci

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana m-am jucat eu cu pid-urile s-a belit, ca sa ma exprim academic. Adica au incetat baietii emisia.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Itv hd transmite sporadic(cica teste),ultima data am vazut cum liverpool a desfiintat madridul,de inregistrat am inregistrat de pe itv,(am un technomate 6900 hd-combo) acum cateva luni-erau niste promo-uri filmate din avion,cu londra,noul wembley,canary warf,beton...inregistrate pe memory stick,in format trp file,pe pc le deschid cu mpclassic sau nero(
    Numai bine,adi.
    adi.H

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caras2uk
    am un technomate 6900 hd-combo
    M-ar interesa sa-mi spui cum se comporta TM6900 la scanarea transponderilor,in special pe cei cu semnal slab,la limita.Ii memoreaza si-i reda ca imagine stabila?
    Ce alte caracteristici technice te impresioneaza la el si care dau rezultate bune in functionare?Si minusurile?

    multumesc anticipat,satelescu

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze,nu m-am logat de ceva timp si nu am vazut...Receptorul l-am luat de fapt pentru cardul dolce,care pana la urma nu a vrut sa mearga,cu toate ca cel de sky merge,am dat si cardul sa-l "tortureze" si nimic,am lasat-o moarta...rec-ul l-am "gadilat" cu ceva timp in urma,detecteaza si memoreaza programele cu semnal slab,ce nu-mi place e ca umfla putin semnalul(ca si conserva digi),dealtfel e bun,soft si suport beton...dar a aparut si modelul cu ethernet,poate gasesc vre-o varianta sa-l schimb...
    Numai bine,adi.
    adi.H

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caras2uk
    detecteaza si memoreaza programele cu semnal slab,ce nu-mi place e ca umfla putin semnalul(ca si conserva digi),dealtfel e bun,soft si suport beton...dar
    Problema nu-i ca "umfla putin semnalul",ci cit de mult il mentine util in conditii de receptie dificile in raport cu alte receptoare,sau mai precis cu alte tunere?Chiar Vantage 7100,recunoscut pentru tunerul foarte sensibil,cu ajutorul software-ului pare sa mareasca,sau dupa expresia ta,"umfla" semnalul,dar te asigur ca semnalul il pastreaza si-l inchide!Asta-i partea cea mai importanta la un tuner,iar software-ul bun il pune in valoare si mai bine.
    Acel "dar" din urma e un fel de a-ti exprima,poate,o mica dezamagire legat de acest receptor.

    Quote Originally Posted by caras2uk
    Receptorul l-am luat de fapt pentru cardul dolce,care pana la urma nu a vrut sa mearga,cu toate ca cel de sky merge,am dat si cardul sa-l "tortureze" si nimic,am lasat-o moarta...
    TM 6900 e facut si pentru varianta NDS-ului englez de aceea ei l-au asimilat rapid si se bucura de trecere acolo.Pentru alte sisteme de codare ale NDS-ului{amestecate cu altele},folosite de providerii europeni continentali,cum e si Dolce-le nostru,nu are cum sa mearga.

    satelescu

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default Itv

    Nu vrea sa se deschida desi am pus pid care l am vazut mai sus mi le scaneaza si imi arata pidurile dar atit ,asta pe un 91 hd
    VU+DUO2

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
    Nu vrea sa se deschida desi am pus pid care l am vazut mai sus mi le scaneaza si imi arata pidurile dar atit ,asta pe un 91 hd
    vpid 3401 apid 3402 ppid3401 frq 11428 H27500 merge la mine acum! deseara va transmite fta man utd-porto in HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top