Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 1 + 3 pe Sirius

    Locuiesc in germania si doresc sa prind Antena 1+3 pe sirius fta , cu nokia 2 d-box si imagine nais 2000 dar nu merge.
    Este oare din cauza freq. prea mici 6666?
    nokia 2*1 sat glj emu matze settings

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @craioveanu:

    Este din cauza FRECVENTEI PREA MARI!
    12701 MHz, , symbol rate este 6666 , nu e mic deloc, altii au si sub 3000.

    LNC-ul daca are probleme , la frecvente mari poate sa fie instabil sau chiar sa nu mearga deloc. Schimba-l si va merge.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe sirius este in pachetul max tv si trebuie cardul.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil sa fie si cablul de vina. Spre exemplu pe aceiasi antena acelasi LNB am semnal 90% pe receiver si 0% pe SS2 (evident pe tp Antena1 de pe Sirius). Problema e cablul de 25 m care pleaca de la receiver catre SS2 care fiind de proasta calitate (cred ca are 20 ani) imi face mari probleme pe frecventele de la capatul benzii.
    Cu SS2 langa receiver (fara cablu prost) merge perfect.
    Ciudat e ca am pierderi doar pe polarizare H. Pe V e totul OK. Relitatea merge perfect si pe SS2 cu tot cu cablul de 25m.
    Solutia e simpla : Un cablu nou , dar mi-a fost lene sa urc in pod.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @doctorul mai nou emite si in afara pachetului Max

  6. #6
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 1 pe Sirius cu ss2

    Fiindca am citit ca cineva dintre dvs a incercat cu ss2 si nu a prins Antena 1, desi prinde Realitatea, ii sugerez sa incerce si pe 12699 H 6666, asa cum am facut eu si acum totul e OK. Inainte aveam aceeasi problema.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok! nu stiam ca emite si in afara pachetului maxtv.

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Antena 1 pe Sirius cu ss2

    Quote Originally Posted by Rely
    Fiindca am citit ca cineva dintre dvs a incercat cu ss2 si nu a prins Antena 1, desi prinde Realitatea, ii sugerez sa incerce si pe 12699 H 6666, asa cum am facut eu si acum totul e OK. Inainte aveam aceeasi problema.
    Yeap, pe SS2 apare deseori problema asta la sr mic, incearca chiar si in trepte de 0.5MHz daca programul permite.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal. baga in loc de neutrino, enigma si o sa mearga. success.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da i merge la cineva cu Nokia D-Box 2 sa intre Antena1+3 sau cu alte Recievere?
    nokia 2*1 sat glj emu matze settings

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am LNB Digital Universal de Marka Rex 9.75 GHz-12.75 GHz , 0,3 dB.
    O sa incerc cu altul de Marka Medion 9.75 GHz-12.75 GHz , 0,6 dB.
    nokia 2*1 sat glj emu matze settings

  12. #12
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge fara probleme pe dbox2-neutrino, eventual incearca si mai fa o scanare manuala pe tp-ul respectiv, in cazul in care nu lnb-ul este problema.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 1 ,3

    Salut


    Cu anten de 80cm si titanium lnb 0,2 in sudul germaniei nu merge
    in schimb cu o anten de 100cm merge.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Sonovi : merge si cu 80cm(LNB0,6 ) in sudul Germaniei Mai umbla putin la antena .

    Numai bine.
    Flavius.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Merge cu antena de 85 in sudul germaniei.semnal spre bun.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HOTBIRD-SIRIUS-INTELSAT1002- AMOS cu antena fixa!!
    By miste_R in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2006, 03:45
  2. Dimensiune antena pentru SIRIUS
    By chris2pple in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 1st August 2006, 09:17
  3. Antena 60cm versus antena 80cm
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 14th April 2006, 08:26
  4. D-box 2 Antena 1 Sirius 12701 H
    By harry-193 in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 19th October 2005, 18:20
  5. SIRIUS 4 inclocuieste Sirius 2+3 !
    By LAURI in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 27th January 2005, 10:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top