Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: opticum 4000 c

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut cine ma poate indruma cum sa introduc modul de criptare biss in opticum 4000 c

    cine ma poate ajuta sa introduc key biss in opticum 4000 c sau un soft ceva

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default opticum

    Citeste la Opticum tot ce tine de 4100c

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by elisav View Post
    Citeste la Opticum tot ce tine de 4100c
    pai nu prea stiu sa folosesc siteul sunt nou aici daca ma poti ajuta cum ajung acolo?

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by legiune View Post
    pai nu prea stiu sa folosesc siteul sunt nou aici daca ma poti ajuta cum ajung acolo?
    am inteles ca se baga cu un softcam dar nu primeste decat .bin am incercat cu emu dar nu imi apare nimic

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca este un sticky "Receptoare Globo si Opticum"
    http://forum.paytv.ro/forumdisplay.php?f=22

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Vezi ca este un sticky "Receptoare Globo si Opticum"
    http://forum.paytv.ro/forumdisplay.php?f=22
    da am probat mai multe softuri problema e ca nu au biss de aceea caut pe cineva care a probat un soft si merge cu sistemul de codare biss pentru ca e posibil sa nu fac eu ceva bine cand il incarc

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici ai un soft biss pentru 4000c, se numeste globo_EMU_1.2.58_AMSTAT+BISS_OK.:
    http://truman-support.com/soft/globo/3329C/

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Aici ai un soft biss pentru 4000c, se numeste globo_EMU_1.2.58_AMSTAT+BISS_OK.:
    http://truman-support.com/soft/globo/3329C/
    da lam instalat si pe acesta dar imi apare numai sistemul de codare biss dupa aceea celalalte imi dispar.Pasii care ii fac sunt cu allcode+bootloader si cand il pun ramane numai biss fara nagra si celelalte sisteme de codare.stie cineva ce pasi trebuie sa urmez pentru a avea biss si celelalte sisteme de criptare?posibil ca nu fac bine ceva,cum as putea sa fac, rog indrumare pas cu pas
    Last edited by legiune; 21st February 2009 at 16:21.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top