Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu arion af 2000 cr

    Va salut am citit tot ce se putea citi si am descarcat cam toate firmwarele gasite in paginile din forum am incarcat un soft ARION_AF2000CI_B6821_PREMIERE am reusit sai activez emulatorul dar au aparut problemele cand am incercat sa scanez satelitul intelsat 10-02 dupa ce am reusit sa sa gasesc canalele mi'a aparut pe fundal negru upgrate soft .Am incercat sa mai urc odata acelasi soft si imi apare 8888 si dispare ramanand o liniuta aprinsa.ce sfat imi dati ? se poate face ceva? Multumesc si astept raspunsuri pe privat sau pe forum cum credeti de cuvinta .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Rugidava
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danutz2091 View Post
    Va salut am citit tot ce se putea citi si am descarcat cam toate firmwarele gasite in paginile din forum am incarcat un soft ARION_AF2000CI_B6821_PREMIERE am reusit sai activez emulatorul dar au aparut problemele cand am incercat sa scanez satelitul intelsat 10-02 dupa ce am reusit sa sa gasesc canalele mi'a aparut pe fundal negru upgrate soft .Am incercat sa mai urc odata acelasi soft si imi apare 8888 si dispare ramanand o liniuta aprinsa.ce sfat imi dati ? se poate face ceva? Multumesc si astept raspunsuri pe privat sau pe forum cum credeti de cuvinta .
    ai bagat un soft gresit.
    baga softul care lam trimis pe mail,dar foloseste un autoarioner

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc de ajutor

    Multumesc de ajutor lui mig 35 de ajutor .Pt toti cei care vor mai intampina aceiasi problema ca mine sa aiba grija sa nu bage soft gresit.Va detaliez modul cum am procedat ca sa-mi recuperez receptorul . ( receptorul este scos din priza) Am folosit autoarionerul si un soft original primit .Primul pas a fost sa gasesc portul com1 sau com 2 in Autoarionerul am cautat softul in calculator ,dupa ce l'am gasit si activat se introduce in priza receptorul.daca nu porneste downloadul softului se scoate din priza receptorul si se baga de cate ori e nevoie ca sa porneasca Downloadul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top