Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare blocare uneori CCCAM

    Uneori cand vin de la servici sau uneori dimineata gasesc dreamul blocat
    ii dau restart si merge again!
    Bun!
    Ma gandesc ca unul din motive sa fie socuri de curent
    Al doilea poate mi-l spuneti voi!
    De ex
    Se poate bloca din cauza unui peers de al meu?
    Poate cine va sa blocheze cumva?
    Unele C linii pot sa deranjeze?
    Scuza ti intrebarea de NEWBIE intr-ale dreamboxului
    Mentionez ca am 81 local in hop 1
    Am mai sters din C liniile care faceau UMBRA pamantului, NO OFENSE!
    ASTEPT cu interes opiniile maestrilor !
    MULTUMESC!

    PS se mai bloca pe AKTA si am pus
    asa a fost
    /var/bin/CCcam_2.0.9 &
    asa am transformat
    /var/bin/CCcam_2.0.9 -dv & (Max OK)
    si nu s-a mai blocat cel putin cat m-am uitat eu!

  2. #2
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Pune la Network/Nameserver asa:
    Nameserver 1: 4.2.2.2
    Nameserver 2: 4.2.2.4
    Si mie mi s-a intamplat (nu mai primea ping-uri) si de cand am pus asa imi merge foarte bine.
    Deci e posibil si la tine sa ai aceeasi problema, nu e vorba de blocare CCcam, ci de network...e doar o opinie a mea, poti testa in momentul cand nu iti mai merge, incearca sa ii dai ping dream-ului si vezi care e rezultatul.

    Cele bune!
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar avea logica ce spui tu daca ar fi probleme cu nameserverele proprii. Eu daca dau un ping in nameserveru propriu e undeva maxim 15ms ori in nameserverele date de tine trece de 30 ms.
    Se poate incerca, dar sincer nu cred ca asta e problema.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default thx

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    parerea mea ca nu ai ceva configurat bine.
    Nu mai lua-ti asa de aiurea configuri sau ca "mi-a zis unul ca la el merge asa"...
    1.studiaza CCcam.cfg-vezi ca era si traducerea cat decat in limba romana
    Pune mana si fa singur linii F vezi ce-ti aduce fiecare-vezi ce ia fiecare-
    asa macar la 24 ore pentru inceput, apoi pune un script in crond sa execute un reboot o data pe zi-la 3-4 dimineata cand cred ca numai unul ca mine mai sta pe net...
    Nu da niveluri mari de reshare 1 e suficient 2 numai daca nu ai ce face...
    multam
    o sa tin cont de sugestia ta
    RESPECT

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu gasesc uneori cccam-ul blocat> Nu am carduri multe....dau numai hop1 fara reshare si iau numai localul.Am incercat multe chestii dar blocajul nu a disparut. Am observat ca in ziua cand editez ceva in cccam.cfg dupa cateva ore il gasesc blocat. Daca nu umblu in cfg. merge ok

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am spus-o de mai multe, dar o repet: dezactivati EMM-urile, nu va folosesc decat pentru AU, ceea ce se intampla de obicei o data pe luna.
    Ca sa va convingeti cat de mult incarca serverul aceste EMM-uri, porniti CCcam cu optiunea -dv si urmariti acolo ce se intampla. O sa vedeti ca apar cam 3 EMM-uri pentru un singur ECM. Asta inseamna ca 75% din incarcarea serverului e datorata EMM-urilor.
    Cand aveti nevoie de AU, reactivati acceptul de EMM-uri pentru cateva minute, e suficient pentru AU.
    Asta poate fi numai una din cauze, dar de obicei e cea mai intalnita.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Am spus-o de mai multe, dar o repet: dezactivati EMM-urile, nu va folosesc decat pentru AU, ceea ce se intampla de obicei o data pe luna.
    Ca sa va convingeti cat de mult incarca serverul aceste EMM-uri, porniti CCcam cu optiunea -dv si urmariti acolo ce se intampla. O sa vedeti ca apar cam 3 EMM-uri pentru un singur ECM. Asta inseamna ca 75% din incarcarea serverului e datorata EMM-urilor.
    Cand aveti nevoie de AU, reactivati acceptul de EMM-uri pentru cateva minute, e suficient pentru AU.
    Asta poate fi numai una din cauze, dar de obicei e cea mai intalnita.
    Maestre satwien si eu am uneori probleme cu blocajele , am gasit solutia ideala ... am pus un script care verifica daca se poate face legatura dintre cccam si host adress (127.0.0.1 ) in momentu cand se face legatura se creaza un fisier mai mare ca 0 si nu se intampla nimica daca nu se face legatura fisierul e 0 si se da restart la cccam ...asta e verificat-a si chiar se intampla asa . dar nu asta e problema . Cred ca problema cu blocajul vine de la bad useri , e concluzia la care am ajuns eu dupa anumite masuri de precautie :

    Asa cum ai zis si tu am pus no la accept emm (fara rezultat , blocajele continua )

    Am redus tot la Hop 1 , practic primesc numai locale ( tot degeaba ...blocajele nu inceteaza ) , si in plus unele programe care ar trebui sa se vada nu se vad ! de exemplu brumiere start .

    Intradevar aveam blocaje mai fregvente cum zicea cineva mai sus dupa ce editam cccam.cfg ...cauza absurda si intrebam userul care l-am adaugat in ziua respectiva e ceva la tine de tot mi se blocheaza cccamul si asa si era ...de obicei nu scriau linia corect ...

    era sa omit cea mai mare greseala facuta pana acum ...trecerea de la 2.0.8 la 2.0.11 ... mult mai multe blocaje de cand cu noua versiune ...am sa trec iar la cea veche !

    ce sa mai zic ...cam astea au fost experientele ....astept eventuale sugestii in continuare !

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    brumiere start .
    Canalul brumarie start va disparea in curind, foarte putin il mai au.
    Eu personal nu am vut nici blocaj cu nici o versiune cccam 2.0.8-2.0.11
    gbox la fel.
    Cred ca aceste blocaje apar in functie de
    1. Ce anume card ruleaza in dream.
    2. Numar exagerat de peers
    3. E1 rar, E2 mai des

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Canalul brumarie start va disparea in curind, foarte putin il mai au.
    Eu personal nu am vut nici blocaj cu nici o versiune cccam 2.0.8-2.0.11
    gbox la fel.
    Cred ca aceste blocaje apar in functie de
    1. Ce anume card ruleaza in dream.
    2. Numar exagerat de peers
    3. E1 rar, E2 mai des
    pai mai depinde si ce fel de dream ai ...eu cu 500 s + is mai dezavantajat ca altii ... nu am stiut ca + ala asa naspa e ...daca stiam luam clona ca si alea merg mai bine ca + ....

    cat despre peeri am vreo 60 ....sa zicem offline is cam 5-6 !

    card focus !

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    pai mai depinde si ce fel de dream ai ...eu cu 500 s + is mai dezavantajat ca altii ... nu am stiut ca + ala asa naspa e ...daca stiam luam clona ca si alea merg mai bine ca + ....

    cat despre peeri am vreo 60 ....sa zicem offline is cam 5-6 !

    card focus !
    La fel si eu : 65 peersi ( dar limita la carduri primite si reshare-uri )

    card focus + cccam2.0.9.

    DM500s

    In config EMM disable

    Nu cred ca conteaza cardul pentru ca-l mai gaseam blocat si cand nu aveam Focus.

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CCcam-ul duce fara probleme peste 100 de servere, carduri la hop2. Important e sa sti cum sa-l configurezi.



    Eu nu mai am altceva de spus despre subiectul asta!

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    CCcam-ul duce fara probleme peste 100 de servere, carduri la hop2. Important e sa sti cum sa-l configurezi.



    Eu nu mai am altceva de spus despre subiectul asta!

    Uite configul meu:

    SERVER LISTEN PORT : 12000
    INFO LISTEN PORT : 16000
    HTML INFO LISTEN PORT : 16001
    WEBINFO USERNAME :
    WEBINFO PASSWORD :
    CHANNELINFO FILE : var/etc/CCcam.channelinfo
    PROVIDERINFO FILE : var/etc/CCcam.providers
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    ZAP OSD TIME :
    OSD USERNAME :
    OSD PASSWORD :
    SHOW TIMING : no
    DEBUG : no
    NEWCAMD CONF :no
    DISABLE EMM : yes
    EXTRA EMM LEVEL : no
    #BOXKEY: /dev/sci0
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key


    Cam asta e .......iar la linii am setat sa iau doar localul si dau doar hop1 .

    La tine e ceva in plus sau minus?

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default mda

    SERVER LISTEN PORT : 12000
    WEBINFO LISTEN PORT : 12001
    WEBINFO USERNAME xxxxxxxxxxxxx
    WEBINFO PASSWORD xxxxxxxx
    AU = yes
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyS3 8000000
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    DISABLE EMM : yes
    B: /dev/sci0 00
    B: /dev/sci1 00
    BOXKEY: /dev/sc0 XX XX XX XX
    PHOENIX READER PATH : /dev/tts/0
    CAMKEY: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMKEY: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMKEY: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMDATA: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMDATA: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMDATA: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    #SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 6000000
    #SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci1 6000000
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci0
    #SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/tts/0 8000000
    TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci1

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rock5 : Iti meriti soarta daca asa arata config-ul tau. Inseamna ca nu ai depus nici cel mai mic efort sa intelegi ce e acolo. Daca mai spui ca in hop1 ai atatea, deja nu mai e vorba de NEWBIE. NO OFFENSE! Stau si ma intreb cum ai reusit sa pui atatea linii corect sau ce alte gogomanii ai mai scris pe acolo.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    meseriasi ar trebui sa puna la dispozitia tuturor incepatorilor configuratii cccam.cfg pentru diferiti provideri care din experienta lor au dat cele mai bune rezultate si cred ca facut si sticky ar reduce frecventa intrebarilor referitoare la configurarea cccam .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top