Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default router d-link DI 524

    Salut,

    Am inlocuit switch-ul ethernet cu router-ul d-link DI 524 wirles si am intimpinat o problema: nu pot conecta DM800 in retea deoraece acest router nu-mi vede ip-ul dream-ului. Nu sunt probleme cu desktop-ul si nici cu laptop-ul, care merg excelent. Am schimbat ip-ul in dream dupa clasa router-ului, am schimbat dns-ul, am deschis portul 12000 din router catre dream dar nu vrea si gata. Mai are cineva acest tip de router? Ce ar trebuii sa fac? Multumesc.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan13 View Post
    Salut,

    Am inlocuit switch-ul ethernet cu router-ul d-link DI 524 wirles si am intimpinat o problema: nu pot conecta DM800 in retea deoraece acest router nu-mi vede ip-ul dream-ului. Nu sunt probleme cu desktop-ul si nici cu laptop-ul, care merg excelent. Am schimbat ip-ul in dream dupa clasa router-ului, am schimbat dns-ul, am deschis portul 12000 din router catre dream dar nu vrea si gata. Mai are cineva acest tip de router? Ce ar trebuii sa fac? Multumesc.
    Sa inteleg ca ai net de la Romtelecom ?




  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Setarile le faci doar in routerul de la Romtelecom ( trebuie sa bifezi si DHCP ), intri in D-Link in LAN si pui dreamul tot in LAN cu setarile in si cu casa de IP din primul router.




  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut un D-Link DI 524 si am avut numai probleme cu el.
    Pe scurt: nu facea Update la DHCP cum trebuie iar daca puneam un IP direct pentru boxa nu facea Portforwading la toate peer-urile. Trebuia sa dau cam o data pe zi restart ca sa se reconecteze.

    Dupa ce am incercat toate solutiile (Firmwareupdate si diferite configuratii) si am citit zeci de pagini in forumuri, am renuntat la el. Mi-a luat un Linksys si acum merge totul.

  5. #5
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca la modelul asta poti seta static ip la dispozitivele conectate (adica aloca acelasi ip in functie de MAC-ul dispozitivului). Setarile astea cred ca se faceau in fereastra ADVANCED.
    Pui DHCP in dreambox.
    Pui router-ul de la provider-ul de net sa lucreze in modul BRIDGE (nu ROUTER).
    Eu l-am avut si nu imi amintesc sa-mi facut probleme (l-am maturat pentru ca nu avea QoS).
    Bafta!

  6. #6
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai vzut filmuletul cu receiverul la care ardea ?
    adevrul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ai vzut filmuletul cu receiverul la care ardea ?
    Oare ti-ai fi amintit de filmulet si daca erai tu in locul lui?
    Ma indoiesc.
    Ps. E asa de bine si cald unde esti tu, printre semenii tai (cei de prin copaci). De ce nu ramai acolo?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top