Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce e de facut daca skystar2 2.3P nu mai are semnal?

    Salut!

    Furtuna de zilele trecute mia dereglat putin Antena in cit semnalul pe 1 W a scazut cu vreo (depinde de transponder) 8% - 10%.

    Pentru uitat la televizor folosesc un wintv dvb-s 1.3 (sau cum i-ati zice voi skystar1). Pentru date skystar2 sau pentru FastsatFinder.

    Astazi m-am gindit sa ma pun cu castile pe urechi sa reglez iara, si ce se intimpla? Skystar2 nu mai are pe nici care Transponder semnal. Ce e de facut?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum e facuta instalatia , cu loop sau cu lnb twin ? cabluri , mufe le-ai controlat ?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca chiar miar parea rau de acest skystar2.

    Fiindca versiunea 2.3 are pe ea un Flexcop 2 care are numa 7 HW PID Filter si versiunea 2.3P are un Flexcop 2b care are 39 HW PID Filter (cea ce daca skynetu l-ar folosi calumea, ar fi ideal) si mai stie si Blindscan. Dupa parerea mea, versiunea ideala si foarte greu de gasit aici.

    In Italia se gasesc cele mai multe 2.3P.

    A mea e din Anglia.

    Blocata nu a fost, dar am avut cu ea probleme de la inceput pina cind i-am schimbat macu de citeva ori cu eeprom editor. Probleme in sensu ca avea semnal pe orice Transponder, dar nu dadea Transportstreamu mai departe, si cind da, egal ce codec foloseam, imaginea era sacadata, pina am flashuito de mai multe ori. Dar in ultimu timp nu am mai schimbat nimic la ea si astazi am constatat ca nu mai are semnal de loc pe oricare transponder.
    Si atunci ma intreb ce sa-i fac?
    Last edited by ActuatoRRRR; 15th February 2009 at 00:47.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Steckerele le-am controlat, nu-i prin loop ci direct.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am masurat si daca da tensiune spre LNB si da.
    Pot sa-mi imaginez numa ca sa stricat tuneru, sau?
    Poate sa incalzit prea tare ca ii sub Grafikkarte. Dar eu am puso acolo ca in slotu respectiv mergea cel mai bine pentru skynet. Plus ca de fapt am un cooler zalman pe Grafikkarte si intre Grafikkarte si ss2 mai e un slot liber.

    Se mai poate repara cumva?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Astazi am patit si eu la fel cand i-am dat drum la computer,imi arata"no signal" , am intrat in "device manager" si era dat pe disable.Click dreapta, enable si acum totul este ok.Sper sa te ajute.Toate cele bune.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar acuma m-am uitat, nu-i disabled, nici nu are semn de intrebare sau exclamare, totul e instalat ok, dintr-o data nu a mai mers.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top