Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default instalare driver ss2 altfel decat de pe cd orig..cum?

    am luat un driver de pe net pt ss2 ( 4.3.0 ) pt ca vreau sa-l incerc pt skynet dar nu pot sa instalez..cand sa dau acolo update driver aleg folderu cu driverul luat de pe net( pt ca se stie la ss2 nu poti rula direct fisieru install pt ca da o eroare iti zice ca lipseste fisierul skynet.sys si astfel trebe mers acolo la update driver in device manager) nu ma lasa zice ca sa introd un cd in cd rom ceva introduce pls labeled cd disk into cd rom...in fine am zis ca sa fac un data cd cu driveru dar tot nu merge ...stie cineva cum se face cdu sau ce metoda exista sa instaleze ca si de pe cd orig ca cu ala merge cand dau update driver in device manager>network controller >update driver...msi
    Last edited by ionut2x; 14th February 2009 at 17:32.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2x View Post
    am luat un driver de pe net pt ss2 ( 4.3.0 ) pt ca vreau sa-l incerc pt skynet dar nu pot sa instalez..cand sa dau acolo update driver aleg folderu cu driverul luat de pe net( pt ca se stie la ss2 nu poti rula direct fisieru install pt ca da o eroare iti zice ca lipseste fisierul skynet.sys si astfel trebe mers acolo la update driver in device manager) nu ma lasa zice ca sa introd un cd in cd rom ceva introduce pls labeled cd disk into cd rom...in fine am zis ca sa fac un data cd cu driveru dar tot nu merge ...stie cineva cum se face cdu sau ce metoda exista sa instaleze ca si de pe cd orig ca cu ala merge cand dau update driver in device manager>network controller >update driver...msi
    E cam grele pentru unii ... tu ucm ai vrea sa faci update driver daca driverul ce il faci e mai vechi decat cel ce il ai instalat deja

    Ca sa poti inlocui driverul ce il ai cu cel luat acum de pe net alegi " Don't search.I will chose the driver to install" dupa care alegi driverul dorit din folderul luat de pe net.

  3. #3
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa dezinstalezi intai placa
    "poate asa merge"

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa adaug ca problema intampinata e pe win curat,binteles ca am incercat sa fortez si instalarea alegand manual skynet.Sis dar nu a vrut stiu ca e cam inexplicabil ,mai incerc si pe alt windows sa vad tot schema asta o face..

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2x View Post
    Am uitat sa adaug ca problema intampinata e pe win curat,binteles ca am incercat sa fortez si instalarea alegand manual skynet.Sis dar nu a vrut stiu ca e cam inexplicabil ,mai incerc si pe alt windows sa vad tot schema asta o face..
    Baga cu Copy/Paste acel SkyNet in : Windows/System32/Drivers si ai scapat de o problema.Ca acolo trebuie sa ajunga.
    .

  6. #6
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dezinstaleaza Technisat din Add or Remove Programs
    in Device Manager / Network Adapters da uninstall la Technisat DVB
    sterge skynet.sys din windows\system32\drivers
    cauta "b2c2" dupa text in windows\inf si sterge fisierul gasit
    dosarul " inf " este ascuns, trebuie sa selectezi show file... in Folder Options
    la mine e fisierul " oem38.inf " - pentru siguranta, deschide fisierul si asigura-te ca tine de B2C2 Broadband Receivers
    da un restart si reinstaleaza driverele dorite
    daca nu merge nici asa, atunci muta placa ss2 in alt slot pci, conditia e sa NU fie slotul imediat urmator dupa slotul placii video

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1....dezinstalezi aplicatia TechnisatDVB PC TV STAR din Add or Remove Programs

    2....te duci in Device Manager si la Network adapters dai Unninstall driver la Technisat DVB-PC TV Star PCI

    3...Downloadezi noul driver de aici Software 4.5.0a
    http://www.technisat.com/index6be4.h...,en,33&pID=174

    4...cu Winrar dezarhivezi driverul intr-un folder

    5...te duci din nou in Device Manager ...selectezi placa SS2...apare ca Network adapters...si dai install la driver selectandu-i locatia din folderul dezarhivat.

    6..te duci din nou in driverul dezarhivat...si din folderul Install rulezi Setup...

    ..asta e tot.
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2x View Post
    .......pt ca vreau sa-l incerc pt skynet..........
    nu e obligatoriu sa instalezi serverul de la Technisat pentru ca Skynet, ProgDVB sau AltDVB sa mearga

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Msi la toti de sfaturi,in special doinn, poate vbim si pe mes ca vadk stii multe kikitze la ss2,pe mine ma dispera ca uite am pus acum si alt windows si tot mi se opresc la 99% fisierele pe tpu de pe w3 pe care merge acum down offline-vin si in ok dar cam 30% se opresc la 99,99% ,la ceilalti vadk merge ok(tommy_ro sau sorinus de ex) ,care ar fi cauza,ai idee?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doinn,sa inteleg ca nu e recomandat sa fie plasata ss2 sub slotul placii video pt functionalitate buna sau numa pt kestia cu driveru?Ca daca e asa scot pinacleu diseara dupa ce il testez pe skynet si pun scaistaru in slotu ala mai dedesubt

  11. #11
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by ionut2x View Post
    ...pe mine ma dispera ca uite am pus acum si alt windows si tot mi se opresc la 99% fisierele pe tpu de pe w3 pe care merge acum down offline-vin si in ok dar cam 30% se opresc la 99,99%
    Treaba asta se intampla la toti cei care nu au abo.
    Asta este o metoda sa impiedice utilizatorii neautorizati, sa downloadeze fisierul 100%.
    O alta metoda de protectie este sa puna parola pe arhive, si sa-si comunice parola intre membrii grupului.
    Cei care sunt abonati oficiali, primesc restul de date, prin alta conexiune, wap sau terestra.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  12. #12
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2x View Post
    Doinn,sa inteleg ca nu e recomandat sa fie plasata ss2 sub slotul placii video pt functionalitate buna sau numa pt kestia cu driveru?Ca daca e asa scot pinacleu diseara dupa ce il testez pe skynet si pun scaistaru in slotu ala mai dedesubt
    recomandarea e de la producatorul placii, iar motivul e ca blocheaza placa, n-are legatura cu driverele. mai multe nu stiu.
    procedeele de reinstalare drivere sunt vechi, de pe vremea EOL
    ( pe 3 fire venea cu 2,4 mb/s iar pe al patrulea cu 1,8 mb/s
    ce vremuri ... )

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesanta chestia cu pozitionarea ss2 sub placa video,nu o stiam, o sa incerc sa vad daca asta e cauza intreruperilor dp skynet diseara.Am cam deviat de la topic dar e constructiv oricum ce s.a zis paicea...UnQ poate ai dreptate cu 99% pe unii provideri,dar acuma pe persian box e free pt toata lumea,la 2 useri daicea le merg toate in ok nu au probl ,ma refer la tommy_ro si sorinus

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ionut2x are mare imposrtanta ca placa DVB sa nu fie langa placa video recomandat sa o pui pe ultim slot PCI si verifica cu un aparat de masura daca ai 5V si 12 de la sursa de alimentare e posibil sa ai defectiuni si la sursa in cazul discontinuitatilor si daca ai reinstalat sistemul din nou si ai instalat driverul 4.3.0 si iti apare tot driverul 4.3.2 cred ca calculatorul tau e bantuit.Salut

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorinus credk buba era pozitia placii sub placa video,am pornit pinacle azi care e in ultimu slot si merge la ora asta pe skynet f ok ,(e vit mica la ora asta dar imp e ca am constatat ca nu se mai opresc la 99%) o sa mut ss2 sau poate fol pctv sat k oricum n-am mai forjat.o dmult.Cu schimbarea driverului crek era vorba de fisierul inf de care a zis doinn,trebuia sters d acolo ca sa se updateze driver details deci nu se pune probl sa fie calc bantuit P.S. Discontinuitati nu aveam,credk placa video bloca ss2 in momentul finalizarii downloadului

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top