Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru userii de PLI ... Aveti blocaje din cand in cand?

    Pur si simplu receptorul se blocheaza. Nu mai deshide nimic. Nici local nici softcam nici gand de share...
    Am deschis acest thread pentru ca acum 5 minute eram pe DiiiGhIorghe si s-a facut bezna. Zic n-a ca apierdut "DiGiorghe" cheile. Mut pe cardul local Flocus si la fel... bezna...pe share la fel. Restartez minijucaria si totul revine la normal.

    Vreau sa stiu daca si alti utilizatori de PLI au aceste blocaje ,ca sa vad ce fac in urmatoarea perioada.... adica schimb cablul la antena, vopsesc receptorul sau testez vecinele sa vad care-mi face vraji ?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Pur si simplu receptorul se blocheaza. Nu mai deshide nimic. Nici local nici softcam nici gand de share...
    Am deschis acest thread pentru ca acum 5 minute eram pe DiiiGhIorghe si s-a facut bezna. Zic n-a ca apierdut "DiGiorghe" cheile. Mut pe cardul local Flocus si la fel... bezna...pe share la fel. Restartez minijucaria si totul revine la normal.

    Vreau sa stiu daca si alti utilizatori de PLI au aceste blocaje ,ca sa vad ce fac in urmatoarea perioada.... adica schimb cablul la antena, vopsesc receptorul sau testez vecinele sa vad care-mi face vraji ?
    schima imaginea, iar cu vecinele , daca nu faci fatza, te ajut si eu la teste

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Pur si simplu receptorul se blocheaza. Nu mai deshide nimic. Nici local nici softcam nici gand de share...
    Am deschis acest thread pentru ca acum 5 minute eram pe DiiiGhIorghe si s-a facut bezna. Zic n-a ca apierdut "DiGiorghe" cheile. Mut pe cardul local Flocus si la fel... bezna...pe share la fel. Restartez minijucaria si totul revine la normal.

    Vreau sa stiu daca si alti utilizatori de PLI au aceste blocaje ,ca sa vad ce fac in urmatoarea perioada.... adica schimb cablul la antena, vopsesc receptorul sau testez vecinele sa vad care-mi face vraji ?
    Imaginea e foarte buna, dar probabil dreamul tau e foarte incarcat. Ce dream ai? Daca e DM500, verifica cata memorie e libera si fa putina curatenie prin el.

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu incarca DM cu prea multe linii si primeste numai hop1 daca ai cccam si sa nu uiti sa faci o restrictie de 2 0 0 pt cardul tau. Eu de cand am facut aceste restrictii nu mai am probleme cu el si nici nu se mai blocheaza.

  5. #5
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este un DMclon500, cu imagine PLI maxvar. Am ales imaginea asta ca ocupa foarte putin (var used =56%)
    Am 12 peeri cu cccam + 2 linii "N" si in local am un cardFocus. Cardul local era limitat la 3 0 0, doar pentru cativa peeri.
    Pot apare conflicte daca mai am in Hop1 un alt card Focus?
    Ieri l-a ora 10 era functional, azi cand m-am intors acasa la ora 16 iar era blocat. Blocajele sunt aleatorii de la minim 1 zi. L-am avut lasat in standby si 14 zile si nu l-am gasit blocat.
    Multam de raspunsuri.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit-o si eu cu imaginea Pli Maxvar, dupa cateva zile de functionat ireprosabil au inceput problemele,prima data si-a pierdut subtitrarile desi apareau selectate nu le afisa, apoi fenomenu descris de tine. Am trecut pe alta imagine non pli si am scapat de probleme.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    ........pune PLI Jade ( este tot max var ) cu ~ 80 peers,cccam 2.0.11,dulcetv,90% din linii restrictionate la 0:0:1( trafic infernal ) merge ffffffff bine , daca la inceput nu-mi prea placea imaginea PLI,acum tre'sa recunosc ca e ''the best'',daca ma chiunui un pic,s-ar putea sa-i dobor si recordul lui @ Satwien de up-time
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top