Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default QTV,un nou DTH romanesc???

    am auzit de la cineva ca in curand va aparea un al IV-lea DTH rom.si se va numi QTV sau cam asa ceva...stie careva mai multe amanunte/
    BIG BROTHER

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am idee cum se va stabiliza piata dar sa stiti ca NDS-ul nu face numai systemul de codare ci si aplicatii. EPG-ul pe 7 zile si functiile tip PVR sunt un atu. Mai ales ca ei vor putea popula tablelele SI si XSI pe 7 zile cu headend pe care-l au la dispozitie. Ca sa nu mai amintesc de aplicatiile interactive OpenTv.

    Cine a folosit SKY+ stie despre ce vorbesc.

    Ma tem ca osa fie scump abonamentul si/sau kitul.


    Florin

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A, si sigur sigur nu va merge instalat in afara Romaniei.

    Orice set-top box cu videoguard tre sa foloseasca linia tel noaptea pt a comunica cu headend-ul.

    Pt instalare trebuie linie tel fixa in primul an de functionare.

    Mai mult nu pot spune public ...
    Florin

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rotita
    A, si sigur sigur nu va merge instalat in afara Romaniei.

    Orice set-top box cu videoguard tre sa foloseasca linia tel noaptea pt a comunica cu headend-ul.

    Pt instalare trebuie linie tel fixa in primul an de functionare.

    Mai mult nu pot spune public ...
    Florin
    Quote Originally Posted by Rotita
    Cine a folosit SKY+ stie despre ce vorbesc.
    Ma Rotita, tu ai folosit vreodata Sky+ sau vorbesti din auzite?
    Te asigur eu ca nu prea stii ce vorbesti (adica Sky+ functioneaza bine-merci fara linie telefonica chiar din prima zi daca e cumparat nesubventionat )

    gompo

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca Headendul va fi la Bucuresti,si boxul la Timisoara,costul interurban cine-l va plati?

    Este adevarat,nesubventionat esti obligat sa-l conectezi la linia telefonica,inclusiv al doilea receptor.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk
    Daca Headendul va fi la Bucuresti,si boxul la Timisoara,costul interurban cine-l va plati?

    Este adevarat,nesubventionat esti obligat sa-l conectezi la linia telefonica,inclusiv al doilea receptor.
    Si cine pixu imi baga telefon fix? Ei? Hai sa fim seriosi!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk
    Daca Headendul va fi la Bucuresti,si boxul la Timisoara,costul interurban cine-l va plati?
    Apelurile care sunt doar in interesul operatorului si care sunt facute automat de Receiver (pt. statistici etc.) se fac de obicei pe numere "verzi" (apeluri gratuite)
    Daca apelul este in interesul abonatului (solicitare informatii despre facturare, PPV etc.) pot fi facute pe numere non-geografice cu taxare locala (precum ISP-istii care au Acces Special Internet), sau in unele cazuri chiar pe numere cu valoare adaugata (0900...)

    Quote Originally Posted by tylk
    Este adevarat,nesubventionat esti obligat sa-l conectezi la linia telefonica,inclusiv al doilea receptor.
    Cam derutezi lumea aici.

    Sunt trei cazuri posibile:
    1. Ai un singur receptor nesubventionat (cumparat) -> NU trebuie conectat la telefon
    2. Ai un singur receptor subventionat (primit moca sau chiar cu chirie) ->trebuie conectat la telefon permanent sau pentru o anumita perioada de timp
    3. Ai doua sau mai multe receptoare la aceeasi locatie si beneficiezi de un anumit discount la abonamente -> toate receptoarele trebuie conectate la aceeasi linie telefonica fixa pe toata durata contractului cu discount, pentru a preveni utilizarea lor in locatii diferite.

    Bineinteles ca in Romania totul este posibil si regulile pot fi cu totul altele...

  9. #9
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gompo
    Quote Originally Posted by tylk
    Daca Headendul va fi la Bucuresti,si boxul la Timisoara,costul interurban cine-l va plati?
    Apelurile care sunt doar in interesul operatorului si care sunt facute automat de Receiver (pt. statistici etc.) se fac de obicei pe numere "verzi" (apeluri gratuite)
    Daca apelul este in interesul abonatului (solicitare informatii despre facturare, PPV etc.) pot fi facute pe numere non-geografice cu taxare locala (precum ISP-istii care au Acces Special Internet), sau in unele cazuri chiar pe numere cu valoare adaugata (0900...)

    Quote Originally Posted by tylk
    Este adevarat,nesubventionat esti obligat sa-l conectezi la linia telefonica,inclusiv al doilea receptor.
    Cam derutezi lumea aici.

    Sunt trei cazuri posibile:
    1. Ai un singur receptor nesubventionat (cumparat) -> NU trebuie conectat la telefon
    2. Ai un singur receptor subventionat (primit moca sau chiar cu chirie) ->trebuie conectat la telefon permanent sau pentru o anumita perioada de timp
    3. Ai doua sau mai multe receptoare la aceeasi locatie si beneficiezi de un anumit discount la abonamente -> toate receptoarele trebuie conectate la aceeasi linie telefonica fixa pe toata durata contractului cu discount, pentru a preveni utilizarea lor in locatii diferite.

    Bineinteles ca in Romania totul este posibil si regulile pot fi cu totul altele...
    Da` crapa daca le leg la net? Nu ma pot obliga ei sa am linie telefonica, ce pixu sa fac cu ea? Mobilul e mai ieftin so.... fuck rtlc.....so nada nedese?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Subscriu la cele spuse de @gompo mai sus.

    As mai aduga ca ENDES-ul va avea canale propii si probabil cel mai scump abonament. Tot acolo se vor duce si UCL, Divizia A si alte evenimente sportive, asa cum este acolo pe unde si-a facut "aparitia". . Ursul cel mare,....Sunt curios ce vor face cablistii., sau cei care vor "tipa" dupa UCL.


    FAbian23

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Da` crapa daca le leg la net? Nu ma pot obliga ei sa am linie telefonica, ce pixu sa fac cu ea? Mobilul e mai ieftin so.... fuck rtlc.....so nada nedese?
    Nu te obliga nimeni.
    Dar fara linie telefonica fixa nu vei putea beneficia de servicii interactive si nici de anumite discounturi la receiver si/sau abonament.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate vor avea si cale inversa pe satelit
    daca fac o investitie sa o faca ca lumea
    boy2good

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default Q

    inainte cand aparea un DTH romanesc venea lumea cu citate din presa.. acum nimic.. chiar o sa existe QTV?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fratilor ! toate DTH urile se bazeaza pe piata de afara in prima faza . Prigoana stie de ce !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fotbal romanesc la TV
    By satenicu in forum Sport
    Replies: 19
    Last Post: 9th July 2008, 06:57
  2. DTH Romanesc in Moscova
    By alexandruc in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 19th February 2006, 21:10
  3. Seit romanesc....???
    By nico in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 6
    Last Post: 16th October 2005, 19:28
  4. PATCH ROMANESC?
    By arhanghelxxl in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 22nd June 2005, 15:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top