Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum alege cccam linia ?

    Am doua linii catre doua servere cccam . Amindoua un card similar in hop1. Desi la unul am ping de 1.1 la 1.5 ms iar la al doilea 25-30 ms de cele mai multe ori cccam alege pe cel de 30 ms . Ce algoritm foloseste la selectie ? pot sa-i spun sa foloseasca cu pioritate pe primul ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    Am doua linii catre doua servere cccam . Amindoua un card similar in hop1. Desi la unul am ping de 1.1 la 1.5 ms iar la al doilea 25-30 ms de cele mai multe ori cccam alege pe cel de 30 ms . Ce algoritm foloseste la selectie ? pot sa-i spun sa foloseasca cu pioritate pe primul ?

    poti ignora caid-ul pe linia cu ping mai mare
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mi se pare o idee buna sa ignor un card hop1 cu ping bun chiar daca am altul mai bun. Din ce am testat mi se pare ca ordinea liniilor in CCcam.cfg da si o prioritate
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    Nu mi se pare o idee buna sa ignor un card hop1 cu ping bun chiar daca am altul mai bun. Din ce am testat mi se pare ca ordinea liniilor in CCcam.cfg da si o prioritate
    sincer alta metoda nu stiu poate stiu altii, dar in documentatie nu scrie asa ceva, si la urma urmei daca nu face frezuri ce te deranjeaza.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate, versiunea CCcam 2.0.11 (sau 2.0.9, nu mai stiu exact) a modificat algoritmul de alegere a liniei. Versiunile mai vechi alegeau strict in functie de ping, dar versiunea 2.0.11 o face numai dupa hop, in paralel cu functia "autolearning" care, din fericire, poate fi dezactivata, daca incurca.
    Asta avantajeaza serverele comerciale, cu multe carduri locale, dar care au de multe ori un timp de raspuns la ecm foarte prost.
    Incearca sa folosesti o versiune mai veche de CCcam si vezi daca te multumeste.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum pot activa/dezactiva functia de autolearning Ma tenteaza sa experimetez si eu ca sa elimin din freezeuri ...
    Merci
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lansezi CCcam cu optiunea -l.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant e ..la mine ..desi am card in hop1 cccam 2.0.11 il alege pe cel in hopul 2 cu freeze..cateodata !

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi si ordinea liniilor in CCcam.cfg . La mine dupa schimbarea ordinii liniilor s-a rezolvat problema.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    Am doua linii catre doua servere cccam . Amindoua un card similar in hop1. Desi la unul am ping de 1.1 la 1.5 ms iar la al doilea 25-30 ms de cele mai multe ori cccam alege pe cel de 30 ms . Ce algoritm foloseste la selectie ? pot sa-i spun sa foloseasca cu pioritate pe primul ?
    C: xxx.dynds.org 12000 xxx xxx no { 0:0:2 ****:000000:Hops1 }

    La cel cu pingul mai bun.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    vezi si ordinea liniilor in CCcam.cfg . La mine dupa schimbarea ordinii liniilor s-a rezolvat problema.
    ai dreptate cccam cauta cardul testand liniile la rand ( 1, 2, 3, etc ) prima linie gasita cu cardul cerut aia deschide nu conteaza pingul .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    ai dreptate cccam cauta cardul testand liniile la rand ( 1, 2, 3, etc ) prima linie gasita cu cardul cerut aia deschide nu conteaza pingul .
    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Din pacate, versiunea CCcam 2.0.11 (sau 2.0.9, nu mai stiu exact) a modificat algoritmul de alegere a liniei. Versiunile mai vechi alegeau strict in functie de ping, dar versiunea 2.0.11 o face numai dupa hop, in paralel cu functia "autolearning" care, din fericire, poate fi dezactivata, daca incurca.
    Asta avantajeaza serverele comerciale, cu multe carduri locale, dar care au de multe ori un timp de raspuns la ecm foarte prost.
    Incearca sa folosesti o versiune mai veche de CCcam si vezi daca te multumeste.
    Ping-ul nu a contat niciodata in alegerea liniei. Asta e folclor
    Pt liniile C: conteaza cel mai mult ordinea in care sunt scrise liniile in cfg, iar apoi Hop-ul.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    vezi si ordinea liniilor in CCcam.cfg . La mine dupa schimbarea ordinii liniilor s-a rezolvat problema.
    Este solutia ce mai simplâ si merge 100 % restu este ...

    Salu2



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top